Spt-salibandykausi huipentuu Vaasassa

Sähköpyörätuolisalibandykauden (spt-salibandy) päätösturnaus pelataan 11-12.4. Vaasassa. Pelipaikkana Vaasassa on Variskan koulu (Vaasanpuistikko 10). Lauantaina pelataan molempien sarjojen, SM-sarjan ja Finlandia-sarjan, viimeiset runkosarjan ottelut. Sunnuntaina on vuorossa Finlandia-sarjassa välierät, pronssi ja finaalit. SM-sarjassa finaalin pelaavat runkosarjan ykkönen ja kakkonen, pronssista taistelevat runkosarjan kolmas ja neljäs.

SM-sarjassa Vaasan ylivoimaa
SM-sarjaa johtaa ylivoimaisesti SB Vaasa, jolla on kuuden pisteen kaula toisena olevaan Helsinki Outsidersiin. SB Vaasan tehopelaajana on tuttuun tapaan häärinyt Thomas Puska. Ennen viimeistä turnausta Thomaksella on kasassa 100 tehopistettä.

Tasainen Finlandia-sarja
Helsinki Outsidersin Retro ja Juniors-joukkueet pitävät kärkipaikkoja Finlandia-sarjassa. Kolmantena on Merikoski SBT:n joukkue Oulusta. Viimeisessä välieräpaikassa on tiukasti kiinni TPS.

Vuoden Kiiltopelaajan valinta
Parhaiden joukkueiden lisäksi turnauksessa valitaan parhaat t-stick –ja mailapelaajat molemmista joukkueista ja vuoden Kiiltopelaaja. Jokaisessa turnauksessa on valittu Kiiltopelaaja ja kauden päätteeksi koko kauden Kiiltopelaaja. Edellisten turnausten Kiiltopelaajat ovat olleet Ella Nissinen HOS Retro, Sami Liesegang TPS ja Daniel Wickstrand HOS Juniorsista.

Jaa artikkeli