Salibandyn lisenssiluokat ja hinnat vahvistettu kaudelle 2016-2017

Salibandyliitto ja OP Vakuutus ovat sopineet vakuutusten hinnoista kaudelle 2016-2017. Vuosi sitten uudistetun ja vakuutusturvaltaan laajennetun Sporttiturvan toteutuneet korvaukset ovat euromääräisesti kohonneet ennakoitua enemmän, ja tästä johtuen aikuisten (pääsarjalisenssi, kilpalisenssi, seniorisarjalisenssi) ja vanhimpien junioreiden (pelipassi) kilpailulisenssien vakuutusten hintoja nostetaan samassa suhteessa kuin korvaussummat ovat kohonneet. Salibandyn harrastamiseen tarkoitettujen lisenssien ja vakuutusten hinnat pysyvät ennallaan.

Sporttiturva_vakuutusmuutokset.pngKuva. Sporttiturvan vakuutusturvan muutokset

Ryhmävakuuttamisen kokeilu laajenee
Avainseuroille kaudella 2015-2016 kohdistettu ryhmälisenssikokeilu todettiin palautekyselyn vastausten perusteella onnistuneeksi, ja aikuisten ryhmälisenssejä ja junioreiden ryhmäpasseja voi jatkossa hankkia muutkin Salibandyliiton jäsenseurat tai Salibandyliiton kanssa sopimuksellista yhteistyötä tekevät sarjajärjestäjät.

Ryhmätuotteet ovat aikuisten ryhmälisenssi ja junioreiden ryhmäpassi. Kaudella 2016-2017 aikuisten ryhmälisenssin maksimi henkilömäärä on 20 ja hinta 140€. Junioreiden ryhmäpassin  maksimi henkilömäärä on 30 ja hinta 90€.

Ryhmäpassi ja ryhmälisenssi on tarkoitettu seuroille, jotka järjestävät turnauksia ja haluavat vakuuttaa osallistujat tai joilla useita kerhoryhmiä, joille haluavat tarjota vakuutuksen. Ryhmälisenssien ja ryhmäpassien hankinnasta tulemme informoimaan tarkemmin omassa uutisessa. Kaudella 2016-2017 ryhmälisenssit ja ryhmäpassit lisätään kunkin seuran lisenssiraportteihin Sporttirekisteriin liiton seurapalveluna.

Salibandyn lisenssit ja hinnat taulukkomuodossa
Salibandyn lisenssitaulukko, jossa vakuutusten ja lisenssien hinnat, maksimikorvaussummat ym. yksityiskohdat löytyvät liitteenä alla tai klikkaamalla tästä.

Vakuutusten tuoteselosteita päivitetään parhaillaan ja ne julkaistaan floorball.fi:n materiaaleissa välittömästi päivitystyön valmistuttua.

Jaa artikkeli