Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 20: PalloSuharit

Salibandyliitto esittelee yksi toisensa jälkeen katusählykiertueen turnausjärjestäjät. Tällä kertaa vuorossa on Töysän PalloSuharit.

Julkaistu 8.7.2015 09:45

Töysäläinen PalloSuharit on seura, jolla on vain aikuisjoukkueita, mutta jolla on pitkät perinteet. Miesten edustusjoukkue pelaa Pohjanmaan nelosdivarissa ja naisten joukkue Pohjanmaan kolmosessa. Puulaaki- ja palloilukulttuuri Töysässä on kasvattanut kuitenkin myös tähtiä, sillä PaSun edeltäjä Töysän Vedon kasvatteja on muun muassa kolmea SM-kultaa SPV:ssä juhlinut ja maajoukkueessakin esiintynyt Henri Myllymäki.

PaSu ei ole kiertueella mikään keltanokka, vaan on ollut mukana kiertueella jo aiemminkin. Tuurissa järjestettävä turnaus on kerännyt aina mukavasti joukkueita sekä katsojia ympärilleen. Tänäkin vuonna tapahtuma järjestetään Veljekset Keskisen PihaPuodin läheisyydessä, joten väkimäärä ei aiemmista kausista ainakaan vähene.

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 14.7, joten vielä on aikaa kerätä porukka kasaan ja lähteä pelaamaan katusählyä Tuurin aiempina kesinäkin todella hyvin järjestettyyn turnaukseen. Itse turnaus pelataan siis lauantaina 18.7.

Ilmoittautuminen Tuurin katusählyyn: http://www.pallosuharit.net/node/11

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.