Katusählyfinaalien ohjelma julki tällä viikolla – mukana Suomen Kovin Lämäri sekä Pistemestari

Katusähly 2015 -20-vuotisjuhlakiertue on edennyt finaalivaiheeseen saakka. Enää on jäljellä SM-lopputurnaus lauantaina 29.8. Helsingissä, Kampin Narinkkatorilla. Tällä viikolla julkistetaan vaihe vaiheelta finaalipäivän ohjelma

Julkaistu 17.8.2015 13:40

Päivän päätapahtuma katusählyfinaalit pelataan aamuyhdeksästä noin viiteen saakka iltapäivällä. Tarkempi otteluohjelma julkaistaan ensi viikolla. Katusählyfinaalit ratkotaan siis kuudessa eri sarjassa; miehet, naiset, sekajoukkueet, firmat, alle 16-v pojat ja alle 16-v tytöt. Finaaleihin paikkansa lunasti mm. useita miesten ja naisten entisiä ja nykyisiä liigapelaajia. Turnauksessa nähtäneen TPS-ikoni Jere Jokinen, tamperelaislegenda Tero Karppanen, maajoukkueeseen saakka noussut nuorukainen Jukka-Pekka Pelto-Arvo, sekä Classicin naisten tähtipelaajat Irja Lahtinen ja Nina Rantala.

Tämän lisäksi aikavälillä 12.00-13.00 pelataan Pistemestari-turnaus, jonka tarkemmasta toteutuksesta tulee infoa myös myöhemmin. Turnaukseen kutsutaan kiertueella Pistemestari-pelit voittaneet pelaajat. Turnaukseen voi ilmoittautua kuitenkin kuka tahansa. Ilmoittautumiset suoritetaan sähköpostitse tämän jutun lopussa olevaan osoitteeseen.

Katusählyn ja Pistemestarin ohella osana kiertuetta on kulkenut Suomen Kovin Lämäri –kilpailu, jonka voittajat turnauspaikkakunnilla ovat lunastaneet paikkansa lämäriskaban finaalissa Narinkkatorilla. Kilpailuun finaalipaikasta voi kuitenkin osallistua vielä finaalipäivänä 9-13.30 välisenä aikana, jolloin ammutaan Suomen Kovin Lämäri –karsinnat. Kello 13.30 ammutaan sitten kilvan ratkaisulaukaukset, jossa katsotaan keneltä se Suomen kovin laukaus löytyy.

Niin Pistemestari- kuin lämärikisassa on tarjolla loistopalkintoja, jotka liittyvät tiukasti naisten joulukuussa pelattaviin MM-kilpailuihin Tampereella.

Nämä eivät suinkaan ole ainoat ohjelmanumerot Katusählyn SM-finaalitapahtumassa, joten pysy kuulolla. Tällä viikolla julkaistaan lisää informaatiota.

Ohjelma tähän saakka:
09.00 – 17.00 Katusählyfinaalit
12.00 – 13.00 Pistemestari-turnaus
09.00 – 13.30 TEHO Suomen Kovin Lämäri –karsinta
13.30 – 14.00 TEHO Suomen Kovin Lämäri –finaali

Ilmoittautuminen Katusählyn SM-finaaleihin(osakilpailujen voittajajoukkueet): http://www.statbeat.com/katusahly2015
Lisätietoa Pistemestari-pelimuodosta: https://salibandy.fi/pistemestari/
Ilmoittautumiset Pistemestari-turnaukseen: pistemestari(at)floorball.fi

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.