Yleisöennätys haussa Tampereella - ISTV tarjoilee suorana

Salibandyliigan illan taistot tarjoillaan Tampereelta, jossa klo 18.30 pelataan ottelut Classic – SSV ja Koovee – Westend Indians. Classic – SSV nähdään myös ISTV:n suorassa lähetyksessä.

Classic hakee kotiottelussaan jopa uutta yleisöennätystään ylittämään kahden vuoden takaisen 2021 katsojan illan. Kattaus on ainakin kohdallaan kun vastakkain ovat sarjassa tasapistein kärkisijoista taistelevat Classic ja SSV. Sama kaksikko kohtasi myös kaksi ja puoli viikkoa sitten TEHO Sport Suomen Cupin finaalissa, jonka SSV vei 7-6 Juho Järvisen jatkoaikamaalilla.

– Väkeä on varmasti paljon ja toivottavasti saadaan myös se seuran ennätys, Classicin päävalmentaja Jarkko Rantala sanoo Ilta-Sanomien haastattelussa.
– Toivottavasti cupin jatkoaikahäviö tuo ylimääräistä nälkää.

Ilta-Sanomiin

Keskiviikon toisessa ottelussa Koovee pääsee jo hiomaan otteitaan lähestyvään pudotuspelien avaukseen. Indians taas taistelee vielä paikasta kahdeksan joukossa.
– Indians on aina mieluinen vastustaja. Joukkue on samantyyppinen kuin Koovee, nuori ja yllätysvalmis, joten otteluista yleensä tulee mielenkiintoisia, Kooveen päävalmentaja Hannu Santanen miettii.
– Meille iso asia on luonnollisesti se, että päästään rakentamaan oikeaa virettä pudotuspeleihin, haetaan onnistumisia sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan.

Kooveen sivujen ennakkoon

Jaa artikkeli