Salibandyliitto hakee kurinpitäjää ja videotuomaria

Salibandyliitto hakee kurinpitäjää ja videotuomaria pääsarjoihin. Videotuomarin tehtävä on täysin uusi.

Salibandyliitto hakee kurinpitäjää ja videotuomaria pääsarjoihin eli Miesten ja Naisten Salibandyliigoihin sekä Miesten Divariin. Kurinpitäjä vastaa yhdessä Salibandyliigan kilpailu- ja kurinpitoryhmän kanssa pääsarjojen kurinpitokäsittelyistä. Hakijalta odotetaan vahvaa kokemusta huippusalibandysta, huippuerotuomaritoiminnasta, urheiluoikeudesta sekä lajin säännöistä ja määräyksistä.

Videotuomarin tehtävä on täysin uusi. Salibandyn pääsarjoissa videotuomari otetaan ensimmäistä kertaa käyttöön alkavalla kaudella 2015-16.

– Videotuomarin tehtävänä on käsitellä ottelun osapuolien, eli joukkueiden, erotuomarien tai otteluvalvojan tekemät videotutkintapyynnöt ja tehdä kurinpitotapauksen käsittelyynottoharkinta ennen asian mahdollista etenemistä kurinpitäjälle tai kilpailu- ja kurinpitoryhmälle. Videotuomari ei ota videotilanteita oma-aloitteisesti tutkintaan, taustoittaa liigapäällikkö Jyrki Paajanen.

Kurinpitäjän tavoin myös videotuomarilta odotetaan vahvaa kokemusta huippusalibandysta, sekä teknistä osaamista videotallenteiden käytössä.

Sekä kurinpitäjän että videotuomarin tehtävät ovat palkkioperusteisia, joita voidaan tehdä oman toimen ohessa. Molemmat tehtävät vaativat nopeaa reagointikykyä ja päätöksentekovalmiutta.

Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset 11.9. mennessä:
Jyrki Paajanen
Liigapäällikkö
p. 0400 529 020
jyrki.paajanen(at)floorball.fi

Jaa artikkeli