Oilersin kuudes perättäinen saatteli Salibandyliigan maaottelutauolle

Salibandyliigan viimeinen ottelu ennen maaottelutaukoa pelattiin tänään Turussa, jossa Oilers ryösti molemmat pisteet Espooseen 8-4-voitollaan. Voitto oli Oilersille jo kuudes perättäinen.

Turun Caribiassa nähtiin harvinaisen kaksijakoinen ottelu, jossa TPS vei ensimmäiset kymmenen minuuttia 3-0 ja Oilers loput 50 1-8. Vielä toisen erän alussa Jaakko Hautamäki nosti rangaistuslaukauksesta turkulaiset 4-1-johtoon, ja toisen erän jälkeen taululla komeilivat yhä numerot 4-2. Päätöserässä Oilers oli kuitenkin pitelemätön ja pöllytti tehot 1+2 koonneen Casper Pfitznerin johdolla isäntien verkkoa kuudesti.

Salibandyliiga lähtee maaottelutauolle kaikki yhdeksän otteluaan voittaneen Classicin johdolla. Kakkonen Happee on menettänyt kaksi tasapelipistettä ja kolmonen Oilers jäänyt Happeesta kolme pistettä.

Kuva: Anssi Koskinen