Marko Paju HIFK:n miesten divarijoukkueen päävalmentajaksi

Julkaistu 4.8.2016 19:16

HIFK on tehnyt 1+1-vuotisen päävalmentajasopimuksen Marko Pajun kanssa. Paju on toiminut aiemminkin HIFK:ssa, niin miesten kuin naisten valmentajana.

Seuratasolla Paju on viimeksi ollut Divarissa pelaavan sipoolaisen ÅIF:n peräsimessä. Seurajoukkueiden lisäksi Paju on luotsasi menestyksekkäästi Suomen naisten maajoukkuetta, josta tuloksena MM-hopeamitali viime vuoden joulukuun maailmanmestaruuskisoista Tampereella.

HIFK on vahvistanut hyökkäystään kahdella taitavalla hyökkääjällä. Miko-Matias Jussila on SSV:n kasvatti, joka on edustanut viimeiset kaksi kautta Loviisan Toria. Jussila on erittäin tekninen ja hyvin liikkuva nuori hyökkääjälupaus. Teemu Tuhkanen tekee paluun HIFK-paitaan kahden vuoden tauon jälkeen. Edelliset kaksi kautta Tuhkanen edusti Erä Akatemiaa. Väkivahva hyökkääjä tuo fyysisyytensä lisäksi myös paljon kokemusta kilpipaitojen hyökkäykseen. Tuhkasen vahvuuksia ovat erinomainen liikkuvuus ja vastustajan puolustajia vahvasti haastava pelityyli.

HIFK:n puheenjohtaja Sakari Lehtimäki on erittäin tyytyväinen hankinnoista.

- Marko Paju on karismaattinen ja taitava valmentaja, joka lähtee kuljettamaan tarinaamme tulevien tavoitteidemme suuntaan. Jussila ja Tuhkanen puolestaan edustavat pelaajina samaa tavoitteellisuutta. Taitavuus, liikkuvuus ja taistelevaisuus ovat vahvoja arvojamme nyt ja tulevaisuudessa.

- Ennen kauden alkua haemme vielä muutamaa täsmähankintaa, mutta emme hätäile asian kanssa, Lehtimäki lisää.

HIFK-Salibandyn tiedotteesta.

Artikkelin avainsanat

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.