LASB liikaa liigajumbolle - Koovee hävisi 16. kerran peräkkäin

Kooveen tilanne Salibandyliigan jumbona alkaa näyttää todella tiukalta, kun LASB aiheutti tänään tamperelaisille 16. perättäisen tappion.

Koovee koki tänään kuudennentoista perättäisen tappionsa Salibandyliigassa, kun se taipui kotonaan LASB:lle maalein 4-7. Suoran putoajan paikalla viruva Koovee on jäänyt karsintapaikasta kahdeksan pistettä, ja sillä on runkosarjaa jäljellä enää neljä ottelua.

Vielä avauserässä Koovee kykeni kuittaamaan LASB:n avausmaalin, mutta jo ennen ensimmäistä taukoa vieraat karkasivat Matias Pietisen kahdella osumalla 1–3-johtoon. LASB:n komisteltua toisessa erässä tilanteeksi 1-5 pystyi Koovee kirimään vielä lukemiin 3-5 ja 4-6, mutta voittotaisteluun ei joukkue tänäänkään enää noussut.

Illan tehomies oli Miikka Pentikäinen, joka teki LASB:n maaleista yhden ja syötti kaksi.

LASB pönkitti illan kolmella pisteellään sijoitustaan viimeisellä suoran säilyjän paikalla yhdentenätoista.

Tiistaina Salibandyliigassa pelataan Tampereella tapahtumaottelu Classic–EräViikingit.

Arkistokuva: Esa Takalo