Kupittaa täyttymässä jälleen - TPS isännöi historiallista ensimmäistä salibandyfinaaliaan

Lipunmyynti käy kuumana, kun TPS valmistautuu tasoittamaan tänä iltana voitot Salibandyliigan finaaleissa Classicia vastaan.

Julkaistu 16.4.2019 11:51

Kupittaan palloiluhallissa tehdään tänään klo 18.30 salibandyhistoriaa, kun TPS isännöi kaikkien aikojen ensimmäistä Salibandyliigan loppuotteluaan. Mustavalkoiset lähtevät otteluun kuittaamaan Classicin lauantaina lukemin 8-3 nappaamaa sarjan avausvoittoa, ja luvassa on kaikkien aikojen kotikannustus.

Tampereen ottelun ensimmäisen ja kolmannen erän vei kestomestari Classic selvästi 4-0, mutta toinen näytti, miksi TPS on tänä keväänä selvinnyt ensimmäistä kertaa historiassaan liigan välieriin ja samalla momentumilla loppuotteluihin saakka. Turkulaiset veivät erän 3-0 ja saivat Classicin hetkeksi hämmennyksiin.

Salibandy on Turun tämän kevään menestyslaji, ja kaupunkilaiset ovat olleet kiitettävästi mukana tukemassa TPS:aa kohti mustavalkoista menestystä. Ratkaisevaa välierää SPV:tä vastaan jännitti Kupittaan lehtereillä 2 350 katsojaa, ja tämän illan otteluun oli aamulla myyty ennakkoon yli 1 400 tikettiä.

Lipunmyynti otteluun onnistuu ennalta tutussa osoitteessa lippu.fi/salibandy

Illan ottelun näyttää pitkämatkalaisille suorana myös Ruutu.

40591684283_d18008af9b_k.jpg

Kuvat: Anssi Koskinen

CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSector AlarmSokos HotelsSubwayTeho sportTuplaUnihocVeikkausViking LineVW-HyötyautotXZ
Fais est. 1993TalgrafStadium

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.