Kukko vahvistaa SPV:tä, Kohonen, Kiviranta ja Hankkio jatkavat

Salibandyliigan viime vuosien menestyjiin kuulunut Seinäjoen Peliveljet julkisti maanantaina neljä pelaajasopimusta. 

Puolustaja Arttu Kukko, 26, siirtyy punanuttuihin divarin SB Vaasasta. Kukolla on liigakokemusta yhden kokonaisen kauden verran Rauman Salbasta sekä farmisopimuksen kautta myös SPV:stä. Kaksi vuotta sitten Kukko pelasi  SPV:n ja SB Vaasan farmisopimuksen kautta ensimmäiset minuuttinsa liigassa ja kuluneella kaudella kokemus kertyi yhdellä ottelulla niinikään SPV:n farmisopimuksen kautta korkeimmalla sarjatasolla.

– SPV:ssä pelaaminen on pohjanmaalaiselle tavoitteelliselle salibandypelaajalle unelma ja ei ollut vaikea vastata haasteeseen kun Tommy (Koponen) soitteli, kertoi Kukko tiedotustilaisuudessa.
– Ajankohtaan nähden ja aiemmiinkin vuosiin verrattuna olen hyvässä kunnossa ja töitä on tarkoitus tehdä niin, että vielä parempaan kuntoon pääsee ennenkuin kausi alkaa. Joukkue on kokolailla tuttu ja olen päässyt hyvin sisälle. Joukkueeseen tuon ainakin nälkää ja kaukalon sisäpuolelle olisi tarkoitus päästä, Kukko vastasi kysymyksiin omasta tämän hetken kunnostaan ja omista tavoitteistaan.

Kukon tulon lisäksi SPV julkaisi jatkosopimukset myös Salibandyliigan kaikkien aikojen tehotilastoa johtavan Mikko Kohosen kanssa. Niinikään seuraikoni ja taistelun ruumiillistuma Tuukka Kiviranta jatkaa myös tulevalla kaudella, kuten viime kaudella polvivammasta toipunut hyökkääjäsnaipperi Jari Hankkio

Kuva: SPV

Jaa artikkeli