Salibandynaisilla vastassa Italia - ensimmäistä kertaa

Naisten maajoukkue saapui eilen iltamyöhään Italian Celanoon, jossa joukkue pelaa MM-karsintaturnauksen loppuviikon aikana. Ensimmäisenä vastaan asettuu tänään klo 20 Suomen aikaa Italia ja ottelu on katsottavissa suorana IFF:n YouTube-kanavalta.

Muutaman lennon ja parin tunnin bussimatkan jälkeen Suomen naiset pääsivät vihdoin perille Celanoon eilen illalla. Mia Karjalainen kertoo, että matkustuspäivän päätteeksi hotellille pääseminen oli helpottavaa.
– Bussikuski aiheutti vähän hilpeyttä ajamalla muutaman mutkan kautta, mutta lopulta onneksi päästiin perille ja sitten nautittiin illallinen pitkän kaavan mukaan, Karjalainen kertoo eilispäivän seikkailuista.

Hikeä pintaan ja hallitsekkaus

Aamulla joukkue heräsi auringonpaisteeseen ja Sanni Nieminen kertoo, että päivä lähti käyntiin odottavalla fiiliksellä.
– Aamulla oli vähän jännittävää herätä, kun illalla tultiin ihan pimeällä perille. Celano paljastui kuitenkin viehättäväksi vuoristokyläksi, täällä sitä ollaan jylhien vuorten keskellä, Nieminen kuvailee.

Maajoukkueen konkarit Elina ja Karoliina Kujala (kuvassa keskellä) juhlivat tänään 30-vuotissynttäreitään, joten joukkueen aamuohjelmaan kuului myös onnittelulaulut päivänsankareille.

Lajiharjoituksiin ei kaupungista löydy pelihallin ohella toista kenttää, joten joukkueen aamupäivän ohjelmaan kuului oheisharjoitus valmentaja Markus Huhtimon johdolla.
– Otettiin vähän hikeä pintaan jumppasalissa ja karistettiin lopullisesti matkapölyt. Samalla päästiin katsastamaan pelikenttä ja siellä kaikki näytti hyvältä, joten hyvällä fiiliksellä odotellaan illan avauskamppailua Italiaa vastaan, Nieminen päättää hymyssä suin.

Suomen avauskokoonpano Italiaa vastaan klo 20

1. kenttä:
Nina Rantala – Hanna Sipiläinen – Sanni Nieminen
Mia Karjalainen – My Kippilä

2. kenttä:
Jenna Saario – Daniela Westerlund – Karoliina Kujala
Elina Kujala – Laura Manninen

3. kenttä:
Laura Rantanen – Katri Luomaniemi – Eliisa Alanko
Silja Eskelinen – Trine Sällström

MV: Tiltu Siltanen

Vaihdosta aloittavat Laura Mertsalmi, Minna Kallio, Siru Kekkonen ja Laura Loisa (MV).

Jaa artikkeli