Sählyn SM-turnaus 11. kesäkuuta - ilmoittaudu 18.5. mennessä !

Sählyn Suomen mestaruusturnaus järjestetään jo kahdeksannen kerran Helsingissä. Tämän vuoden SM-turnaus pelataan 11. kesäkuuta. Haasteen on ottanut vastaan jo n. 80 joukkuetta, mutta mukaan mahtuu vielä.

Ilmoita oma joukkueesi mukaan 18.5. mennessä, ja olet mukana kesän kuumimmissa SM-kisoissa ! (80 € / joukkue)

Sarjat
Aikuiset
* Miehet 35 : (1981- ja aiemmin syntyneet)
* Miehet harraste : miesten harrastesarja on tarkoitettu pelaajille/joukkueille, jotka edustavat korkeintaan Salibandyliiton miesten 4 divisionaa. A- tai B-nuorten SM-sarjan pelaajat eivät saa osallistua harrastesarjaan. Rajoitukset koskevat Salibandyliiton kautta 2015-16. Hyvä sarja kaveriporukoille.
* Miehet kilpa : ei rajoituksia. The Best of the best of the best, sir.
* Naiset : ei rajoituksia.
* Sekasarja : Pelikentällä koko ajan vähintään yksi kummankin sukupuolen edustaja.
Yritys: Työpaikkojen työntekijöille ja heidän perheenjäsenilleen

Juniorit
* C-pojat: 00-01-syntyneille
* D-pojat: 02-03-syntyneille
* E-pojat: 04-05-syntyneille
* B-tytöt: 99-00- syntyneille
* C-tytöt: 01-02-syntyneille
* D-tytöt: 03-04-syntyneille

Sählyn SM-kisat 2016Uusia joukkueita on ilmoittautunut turnaukseen ympäri Suomea, joten turnaus on hyvä mahdollisuus päästä pelaamaan uusiakin joukkueita vastaan.

Osallistuvien joukkueiden ei tarvitse edustaa rekisteröityä seuraa, vaan kaveriporukat ovat enemmän kuin tervetulleita. Joukkueen koko on 3 – 6 pelaajaa. Sählyn SM-kisat tarjoavatkin oivan mahdollisuuden kerätä oma ystäväjoukko ja tulla yhdessä sopivaan sarjaan taistelemaan SM-tittelistä.

Sählyn SM-turnauksen järjestävät: Arena Center Oy ja Salibandyliitto.

Tarkemmat tiedot: http://www.sahlysm.fi

Sähly SM VIP-jatkot (K22 / K18)

Arena Center & Night People Group tarjoavat aikuisjoukkueille jatkot Apollo Live Clubilla (K22) ! Alle 22-vuotiaat pääsevät puolestaan VIP-jatkoille Capitaliin (K18).

Jokainen Sähly SM -turnaukseen osallistunut joukkue (ikärajoitus huomioiden) on oikeutettu lauantain jatkoille ilmaiseksi sisään VIP-jonon kautta.

Jaa artikkeli