Rooster Tampereelta Rocksalibandyn Suomen mestari 2019

Jack the Rooster nappasi Rocksalibandyn valtikan Joensuussa pelatussa turnauksessa. Finaalissa Rooster kaatoi helsinkiläisjoukkue-Jepukan lukemin 5-3. Rooster oli tappiolla ensimmäisen erän jälkeen 1-3. Mutta vahva toinen erä ja alivoimamaali vain puoli minuuttia ennen ottelun päätöstä sinetöivät Roosterin mestaruuden. Mestaruus oli Roosterille neljäs.
– Hienoltahan se tuntuu aina mestaruus voittaa. Viime vuonna jäätiin neljänneksi, joten mahtava revanssi, iloitsi Roosterin kapteeni ja joukkueen puuhamies Louie So.

pelitilanne2_muutettu.jpg

Viime vuoden mestari FBC Kempes Kuopiosta joutui taipumaan rangaistuslaukauskilpailun jälkeen pronssiottelussa niin ikään tamperelaiselle joukkueelle Dog’s Ballille. Dog’s Ballille pronssi lukemin 2-1.

Joensuussa Liikuntakeskus Energyllä pelattu turnaus oli järjestyksessään 17. Rocksalibandy on tarkoitettu muusikoille ja esiintyville taitelijoille, esimerkiksi näyttelijöille. Rocksalibandyssa kentällä on edustettuna molemmat sukupuolet.

Joensuun turnauksessa oli mukana kymmenen joukkuetta: Ori Oulusta, Volume Rock Cock’s Vaasasta, Elmu/Pop Media ja YLivoima Helsingistä ja isäntäjoukkue Ilosaari Joensuusta. Ensimmäistä kertaa uutena joukkueena oli mukana Akun Tehtaan Salibändi Tampereelta. -Vuosi toisensa jälkeen rokkarit innostuvat turnauksesta. Vaikka voitosta taistellaankin, niin pääsääntöisesti turnauksissa on aina hyvä, rehti ja rento meininki, kertoilee turnauksen koordinaattori Eeva Welling Salibandyliitosta.

Kuvat: Minna Raitavuo 

Jaa artikkeli