Nu är kungen tillbaka! - Kuninkaan paluu Ruotsiin!

5 kertaa maailman parhaaksi valittu Mika Kohonen jatka uraansa Ruotsissa. ”Suomalaisjoukkue” FC Helsingborgissa nyt 4 sinivalkoista!

Kaikkien aikojen parhaan salibandynpelaajan, Mika Kohosen urheilu-ura jatkuu vuoden sopimuksella Ruotsin pääsarjassa, Helsingborgin joukkueessa. Sopimus kattaa kauden 2016-2017.
Helsingborgissa pelaavat suomalaisista tulevalla kaudella ainakin myös Juha Kivilehto, Petri Hakonen ja Jami Manninen. Pelaajakehityksestä Helsingborgissa vastaa ensi kaudella monivuotinen SSV ja Viikingit-valmentaja Mika ”Amu” Ahonen.

Helsingborgista tavoitettu pelaaja-manageri Juha Kivilehto kertoi tuoreen ja tulikuuman uutisen vain hetki sitten.
Kohonen palasi viime kaudeksi Suomen Salibandyliigaan, SPV:n riveihin.
Ensi kaudeksi ratkaisu pelipaikasta syntyi ennen kaikkea urheilullisesta inspiraatiosta ja perhesyistä.
”Olen todella innoissani. Tämä on paras ratkaisu niin urheilullisen haasteen, kuin perheenkin osalta. Uskon, että minulla on paljon annettavaa sekä kentällä, että sen ulkopuolella. Nuorien pelaajien mentorina ja apuna tahdon tukea joukkueen menestystä”, kertoo Kohonen täynnä iloa ja uskoa tulevaan.

Kahdesti maailmanmestaruuden Suomelle voittanut Kohonen täytti viime viikolla 39-vuotta. Hän tavoittelee tosissaan kisapaikkaa myös Latvian MM-kisoihin, joulukuussa 2016.
”Kyllä se on kirkkaana tavoitteena. Haluan olla siellä mukana ja voittaa Suomi-paidassa kultaa Riikassa.”

Kuningas on palannut.

Jaa artikkeli