Naisten salibandypronssi rangaistuslaukauksilla Porvooseen

Porvoon Salibandyseura on naisten Salibandyliigan pronssijoukkue 2016 – 2017. PSS nappasi mitalin kaatamalla tänään Oulussa SSRA:n rangaistuslaukauksilla 4-3. PSS ei ehtinyt johtaa pronssiottelua sekuntiakaan.

SSRA karkasi pronssiottelussa kolmesti johtoon, mutta yhtä monta kertaa tuli PSS tasoihin. Ottelun jatkoajalle vieneen 3-3-tasoituksen laukoi kaksi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua kuudella viittä vastaan Henna Uljua.

Maalittomaksi jääneen 10 minuutin jatkoajan jälkeen mitalin kohtalo ratkaistiin rangaistuslaukauskisassa, jonka PSS katkaisi jo kolmanteen pariin vieden onnistumiset 3-0. Porvoolaisista niin Ella Holmberg ja Ella Sundström kuin Noona Björkmankin onnistuivat maalinteossa maalivahti Krista Niemisen masentaessa samaan aikaan oululaisten kaikki kolme yrittäjää.

Jari Turusen ottelukuviin

Liiganousija SSRA:n kauden parhaaksi saavutukseksi jäi TEHO Sport Suomen Cupin hopea.

Kuva: Jari Turunen