Mestari Classic julkisti kovia hankintoja - tähtää maailman parhaaksi seurajoukkueeksi

Viime kauden hienoon Suomen mestaruuteen päättänyt Classic on valmiina ottamaan seuraavan askeleen ja tähyää maailman parhaaksi seurajoukkueeksi niin toiminnallisesti kuin urheilullisesti. Kansainvälistä ja urheilullista tasoa ”Familyn” lippulaiva mittaa kun maailman parhaat seurajoukkueet kokoontuvat Champions Cupiin 30.9―2.10 Ruotsin Boråsiin.

Jo aiemmin julkaistu sopimus Suomen kaikkien aikojen tennispelaaja Jarkko Niemisen kanssa saa jatkoa neljän uuden pelaajan sopimusten myötä. Classiciin liittyvät Joonas Pylsy (Tigers Langnau, SUI), Paluumuuttaja Asser Jääskeläinen (Helsingborg, SWE), Riku Reunamäki (M-Team) ja Miro Lehtinen (Koovee).

Uransa mestaruuteen päättänyt Veli-Matti Luukko ja Sveitsiin suuntaava Niko Juhola ovat ainoat joukkueesta lähtevät pelaajat. Lisäksi Juho Syvänen pelaa ainakin alkukauden vuokralla. Loistavan ja tehokkaan kauden pelannut Mika Savolainen miettii vielä uransa jatkoa.

Valmennuksessa tapahtuu myös pieni muutos kun jo kaudella 2010-11 valmentajana toiminut Tomi Sairanen liittyy Classicin valmennustiimiin. Viime kauden valmennuksessa mukana ollut Mikko Hernetkoski ottaa vetovastuun A― pojista.

Classicin toiminnanjohtaja ja miesten joukkueen manageri Pasi Peltola puhkuu tyytyväisyyttään uusien sopimusten myötä.
― Mestaruusjoukkue pysyy hienosti kasassa ja halutut täsmähankinnat vahvistavat sekä antavat laajuutta kokoonpanoon. Classic on vakiinnuttanut kovalla ja tinkimättömällä työllä asemansa Suomen ykkösbrändinä salibandyssa. Seuraava tavoite on olla maailman paras seurajoukkue niin toiminnallisesti kuin urheilullisesti. Taustoilla tehdään joka päivä töitä niin, että Classicissa jokainen pelaaja voi elää salibandyurheilijan unelmaansa.

Päävalmentaja Petteri Nykky näkee maltillisesti uudistuneen kokoonpanon hienona mahdollisuutena ja muistuttaa organisaation tavoitteista.
― Uusi kausi ja uusi tarina. Uudet pelaajat tuovat huipulla tarvittavaa kilpailua pelipaikoista ja tekeminen joka tapahtumassa ratkaisee.  Joukkueeseen viime kaudella iskostettu ajatus olla huippu-urheilija 24/7 vaatii vielä töitä joka osa-alueella, jotta mahdollisuus taistella maailman parhaan seurajoukkueen tittelistä onnistuu.

Classicin seurahistorian ensimmäinen miesten Suomen mestaruus tuli lopulta suvereenisti mutta tavoitteita riittää Nykyn Classicilla edelleen.
― Uusi joukkue hitsautuu jokapäiväisen tekemisen kautta ja hallitseva mestarin päänahka on haluttua tavaraa. Taitoa hyökkäämiseen ja maalintekoon on valtavasti mutta puolustamisessa koko joukkueen asenne ja tahto on tekemisen keskiössä. Vain tahtotasoltaan vahva joukkue yltää puheiden sijasta tekoihin.

Classicin liigajoukkue:

1    Riku  Saarentola   MV
2    Eemeli Akola
8    Riku Reunamäki
9    Eemeli Salin
10  Oskari Heikkilä
11  Sami Johansson
12   Eetu Sikkinen
13   Jarkko Nieminen
14   Jesse Ruokostenpohja
16   Jussi  Piha                   
17   Janne Lamminen
19   Joonas Pylsy
20   Nico Salo
22   Miro Lehtinen
30   Joni Järviö  MV
35   Lassi Toriseva MV
40   Lassi Vänttinen
45   Jere Pulkkinen
51   Vertti Wigren
56   Krister Savonen
61   Tino Salminen
66   Mikko Leikkanen
72   Atte Eronen
81   Tuukka Salo
86   Tino Lindstedt
89   Asser  Jääskeläinen

Päävalmentaja  Petteri Nykky
Valmentaja  Samu Kuitunen
Valmentaja  Tomi Sairanen
Maalivahtivalmentaja Topi Tamminen
Akatemiavalmentaja  Mikko Hernetkoski
Joukkueenjohtaja  Matias Maijala
Yhteyspäällikkö  Esa Johansson
Huoltaja  Jukka Arponen
Huoltaja  Jouni Launonen
Fysioterapeutti  Mark Lehtimäki
Kuljetuspäällikkö Pekka Braks
Manageri Pasi Peltola

Kuvat: Classic

Jaa artikkeli