Manninen ja Hynynen johtivat Happeen kaksinumeroisiin Kuopiossa

Happee nousi Westend Indiansin ohi neljänneksi kaataessaan Kuopiossa SB Welhot 10-4.

Happee nousi Salibandyliigassa neljänneksi ja kiinni pudotuspelien kotietuun kaataessaan keskiviikon ainoassa ottelussa Kuopiossa SB Welhot 10-4.

Vili Liponen laukoi Happeen johtoon jo ottelun avausminuutilla, ja ensimmäisellä tauolla tilanne oli Welhojen erhesuman myötä jo 0-4 Jami Mannisen, Veli-Matti Hynysen ja Peter Kotilaisen osuttua. Welhojen pikku kirinen osui päätösjakson ensi minuutille, kun Tuomas Rautiainen ja Iiro Lankinen kavensivat 28 sekunnin välein kuuden maalin eron tilanteeksi 4-8. Lähemmäs eivät isännät kuitenkaan jaksaneet, ja ottelun viimeisellä minuutilla Veli-Matti Hynynen komisteli lukemia vielä kahdesti ylivoimalla.

Jami Manninen (2+3) ja Veli-Matti Hynynen (3+1) nousivat illan tehohirviksi.

Voitto nosti Happeen pisteen edelle Westend Indiansia, joka on lisäksi pelannut keskisuomalaisia yhden ottelun enemmän.

Salibandyliiga jatkuu torstaina Jyväskylässä, jossa Happee yrittää katkaista Classicin ennätyksellisen 21 ottelun voittoputken.

Arkistokuva: Esa Jokinen