Katusähly - Finaali

Katusählykiertueen promoottori Vilma Pekkala kertoo katusählytapahtumien fiiliksiä ja tunnelmia. Viime lauantaina 3.9. pelattiin Katusählyfinaali Helsingissä, Kampin Narinkkatorilla!

Katusählykesä vuosimallia 2016 alkaa lähenemään loppuaan! Viime lauantaina kesä huipentui Katusählyn lopputurnaukseen Helsingissä, Kampin Narinkkatorilla. Peleissä ratkottiin katusählyn uudet Suomen mestarit!

Tapahtuman rakentaminen aloitettiin aikaisin aamulla ja pelit vihellettiin käyntiin klo 9:00! Ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, hyvää fiilistä ja pientä jännitystä tulevista matseista! Sää oli hyvä lähes koko turnauspäivän. Viimeisen tunnin aikana aurinko kuitenkin siirtyi sivuun ja vesisade yllätti katusählykansan kosteasti.

Päivän aikana pelattiin Pistemestarit peliä, jossa ideana on pelata yksittäisiä pelijaksoja ja vaihtaa jaksojen välissä joukkuekaverit. Pistemestarin voi ladata myös omaan älypuhelimeen, joten tätä pystyy testaamaan myös kotona! Puolelta päivin pelattiin Punainen Kortti Rasismille -näytösottelu. Näytösottelussa pelasi niin TV:stä kuin julkisuudesta tunnettuja henkilöitä, kuten Mikko Parikka Salatuista Elämistä ja Marianna Jokerit Dance Teamista. Toinen näytösottelu pelattiin muutama tunti myöhemmin, jolloin salibandyn entiset ja tulevat legendat astuivat kentälle. Hienoja hetkiä, iloista pelifiilistä ja intohimoista suhtautumista lajiin. Tätä oli ilo katsoa!

Päivän aikana tapahtuman läpi kulki valtava määrä ihmisiä. Monet uteliaat katseet seurasivat tiukkoja matseja pelikenttien ulkopuolelta. Musiikko soi ja kuulutukset nostattivat fiilistä. Paikan päällä oli myös paljon toimintaa näytösotteluiden ja pelien lisäksi! Muuan muassa Loiste Energian väki innosti porukkaa erilaisilla aktiviteeteillä, Tuplan kanssa pomputeltiin taas tuttuun tapaan patukoita. Haastetta toi uusi patukka, sillä tällä kertaa pomputus skabaa otettiin Tuplan Roasted Corn – uutuuspatukoilla! Ohikulkijat ja pelaajat saivat myös maistiaisia! Viking Lineltä tuttu Ville Viikinki viihdytti katusählykansaa ja laukaisuhäkissä lauottiin tarkkuuksia!

Tunnelmia ja fiiliksiä Katusählyfinaalista löytyy Katusählyn ja Salibandyliigan Facebookista sekä Instagramista! 

Katusählyn 2016 SM-mestarit:
Tyttöjen voittaja: Cruisers
Naisten voittaja: Gazon Boulette
Firman voittaja: Kuljetus P. Janhunen
Poikien voittaja: Sählärit
Miesten voittaja: Taktiikkavelhot
Sekasarjan voittaja: VKTP 

Kesän viimeinen turnaus on nyt ohi ja katusählykesä alkaa olemaan lopuillaan. Kesä on ollut upea! Suuri kiitos siitä kuuluu teille kaikille!

Energistä syksyn jatkoa!

Katusählyterveisin,
Vilma Pekkala
Kiertuepromoottori 

Jaa artikkeli