Happee Superfinaaliin Classicin vastustajaksi - 3221 katsojaa näki välieräratkaisun

Huikea ilta Jyväskylän jäähallissa – 3221 katsojaa juhli Happeen kanssa.

Salibandyliigan Superfinaalissa 21.4. Helsingin Hartwall Areenalla kohtaavat Classic Tampereelta ja Happee Jyväskylästä. Happee nappasi finaalipaikan voitoin 4-2 lyötyään tänään Jyväskylän jäähallissa peräti 3221 katsojan edessä Nokian KrP:n 4-1.

Kahden hyökkäävän joukkueen katkopelistä tuli puolustusvoittoinen, kun vielä kolmannen erän kolmannella minuutilla Happee johti vain 1-0 Juuso Heikkisen avauserässä nostamalla maalilla. Sitten Eemil Ukkonen iski eron kahteen, mutta Nokian Valtteri Viitakosken kavennus viisi ja puoli minuuttia ennen loppua muistutti KrP:n vaarallisuudesta. Liigahistorian välierien ennätysyleisö uskalsi hengittää uudelleen vasta viimeisillä minuuteilla, kun ensin Janne Hoikkanen laukoi lukemiksi 3-1 ja vielä puolitoista minuuttia ennen loppua Juuso Heikkinen 4-1. Puolustaja Jonne Junkkarinen syötti Happeen osumista kaksi.

Nokian KrP ja Westend Indians pelaavat yhden ottelun pronssista.