Classic ja SB-Pro selviytyivät Superfinaaliin

Classic ja SB-Pro selvittivät välierät suoraan kolmessa ottelussa.

Naisten Salibandyliigan viime kauden finalistit Classic Tampereelta ja SB-Pro Nurmijärveltä kohtaavat myös tämän kevään Superfinaalissa 21.4. Helsingin Hartwall Areenalla. Kumpikin selvitti välieräsarjansa suoraan kolmessa ottelussa, kun Classic kaatoi tänään kotonaan EräViikingit 6-5 ja SB-Pro samoin kotonaan PSS:n 6-3.

Sitkeästi taistellut EräViikingit nousi Tampereella vielä kolmannessa erässä Daniela Markelinin ja Maura Paajasen osumilla kahden maalin takaa lukemiin 4-4. Sitten iski kuitenkin Eliisa Alanko Classicille illan toisen ja kolmannen maalinsa, jotka riittivät lopulta voittoon, kun vieraat kykenivät enää Sara Piispan kavennukseen. Classicin toinen tehopelaaja oli kolme maalia syöttänyt puolustaja Minna Kallio.

Sitkeä vieras nähtiin myös Klaukkalan Arkadia-hallissa, jossa PSS kykeni kuittaamaan SB-Pron 2-0-johdon ja vielä toisessa erässä Anu Raatevaaran johto-osuman. Ennen toista taukoa iski kuitenkin kotijoukkueelle Denisa Ratajova, ja kolmannessa erässä Karoliina Kujalan 5-3 maistui jo ratkaisulta. Illan viimeisen niitin nosti viimeisen peliminuutin aluksi tyhjiin Laura Hietamäki.