Viikingit kävivät löylyttämässä nokialaisia

Salibandyliigan torstain ainoa ottelu pelattiin Tampereella, jossa Nokian KrP taipui Viikingeille lopulta peräti 2-9. Tero Tiitu (kuvassa) oli kolmella maalisyötöllään illan tehomies.

Nokian KrP:n paras jakso jäi avauserään, jossa se nousi tappiolta hetkeksi 2-1-johtoon. Viikinkien Jani Hyytiäinen kuitenkin tasoitti riistettyään pallon isäntien alimmalta mieheltä, ja toisessa ja kolmannessa erässä onnistuivat enää vieraat. Numerot repesivät rumiksi ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella Viikinkien ladottua viimeiset neljä maaliaan.

Viikingit on sarjataulukossa neljäntenä, ja Nokian KrP viruu jumbona voitettuaan 15 ottelustaan vasta kolme.

Salibandyliiga jatkuu perjantaina otteluilla Classic – M-Team, Tapanilan Erä – Oilers ja Westend Indians – SalBa.