Torppaako TPS EräViikinkien haaveen runkosarjan voitosta?

Salibandyliigan runkosarjan voittoa jahtaava EräViikingit on viime kierroksilla murehtinut vastuksen liiallista helppoutta, mutta tänään on jo luvassa vaivannäköä voiton eteen. Fuusiojoukkue matkustaa Turkuun kohtaamaan TPS:n, joka syyskierroksella Vantaalla tuotti EräViikingeille yhden sen kauden kolmesta tappiosta.

Marraskuun yhdeksäntenä Vantaan Energia Areenalla Eero Jalo, Janne Jaanus ja Joonas Koskinen laukoivat TPS:lle kolmen maalin johdon, jonka EräViikinkien Mika Moilanen ja Perttu Puska kolmannessa erässä kuroivat yhteen. Tasoitusta ei tähtisikermä kuitenkaan kyennyt TPS-vahti Pyry Luukkosen taakse työntämään.

TPS:n lisäksi EräViikingit on hävinnyt kauden runkosarjassa ainoastaan Classicille, joka yhden ottelun enemmän pelanneena on sarjataulukossa yhden pisteen EräViikinkejä edellä. Lyömällä loput vastustajansa TPS:n, SPV:n ja Kooveen EräViikingit varmistaisi myös runkosarjan voiton.

Edellisistä 12 ottelustaan 11 voittanut EräViikingit lähtee illan otteluun kuuden pelin voittoputkessa. Illan isäntä TPS:n viimeisimpiin 10 otteluun mahtuu vain kaksi häviötä, mutta toinen niistä tuli juuri viime kierroksella SPV:n vieraana.

TPS – EräViikingit alkaa Turun Marli Areenalla klo 18.30, ja ottelu nähdään suorana myös ISTV:ssä.

TPS:n ja EräViikinkien sivujen ennakot

Kuva: Anssi Koskinen

Jaa artikkeli