Illan taistelu play off -paikoista suorana Yle Areenassa

Tampereella taistellaan tänään pudotuspelipaikoista, kun Nokian KrP ja Steelers ottavat klo 18.30 yhteen Raholassa alkavassa ottelussa. Illan taisto nähdään suorana myös Yle Areenassa.

Nokian KrP sinnittelee seitsemäntenä viivan aurinkoisella puolella, mutta juuri sen alapuolella vaanivat Teräsmiehet ovat nousseet jo kahden pisteen päähän.

Joukkueiden kuntopuntarit näyttävät kovin erilaisia käyriä: Nokian KrP raahustaa viiden ottelun tappioputkessa kun taas liiganousija Steelers on äitynyt virkeään vireeseen voitettuaan edellisistä seitsemästä ottelustaan kuusi (!).

Kauden alku oli hämeenlinnalaisilta mustanharmaa, ja siihen lamaan osui myös joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen, jonka KrP vei Elenia Areenalla 9-5.

– Torstaina on edessä kova tasonmittari jatkon kannalta ja ollaan keitetty oma käärmesoppa siihen koitokseen, Steelersin päävalmentaja Jussi Sihvonen miettii joukkueensa sivujen ennakossa.
– KRP on ollut syyskauden onnistujia ja joukkueessa on kosolti laadukkaita pelaajia, etunenässä luonnollisesti yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista pelaajista Henri Johanssonin muodossa. Pitää luottaa omaan tekemiseen ja rohkeasti haastaa sekä käyttää maalipaikat hyväksi. Tiedossa on varmasti playoff-henkinen mittelö, jossa taistellaan jokaisesta pallosta.

Kuva: Esa Takalo

Jaa artikkeli