Happee murskaavasti välieriin - Game seven repesi lukemiin 9-1

Jyväskylän Happee on Salibandyliigan neljäs välieräjoukkue. Happee löi liigahistorian ensimmäisessä seitsemännessä puolivälierässä kotonaan TPS:n 9-1 ja jatkaa semifinaaleihin voitoin 4-3. Välieräparit ovat Classic – Viikingit ja Happee – Oilers.

Sarjan altavastaajana pitkäksi venyttänyt TPS joutui loppuunmyydyllä Jyväskylän Monitoimitalolla alakynteen jo ottelun viidennellä minuutilla kun Waltter Mahlbergille nousi punainen kortti hänen taklattuaan Toni Kuosmasen selästä päin seinää. Viiden minuutin ylivoiman aikana Petri Kauko, Lauri Liikanen ja uudelleen Liikanen laukoivat isännät johtoon, jota TPS ei enää kyennyt kuromaan kiinni. Turkulaisten ainoaksi osumaksi jäi Mikko Stenforsin avauserän lopulla omalta kenttäpuoliskolta laukoma 3-1-kavennus.

Seitsemättä puolivälierää seurasi peräti 1196 katsojaa.

Välierien otteluohjelma julkaistiin pian viimeisen puolivälierän päätyttyä ja se näyttää tältä.