Kesäkiertuejärjestäjät, Osa 18: SC Pirkanmaa United / Laitumen Pallo

Salibandyliitto esittelee yksi toisensa jälkeen katusählykiertueen turnausjärjestäjät. Tällä kertaa vuorossa ovat Punkalaitumella turnauksensa yhteistyössä järjestävät Pirkanmaa United ja Laitumen Pallo.

SC Pirkanmaa United ja Laitumen Pallo järjestävät yhdessä Katusähly-tapahtuman Punkalaitumella sunnuntaina 12.7. Divariin noussut, mutta sarjapaikkansa Pirkkalan Pirkoille luovuttanut SC PirU, sekä La-Pa ovat järjestäneet turnauksen aiemmin vuonna 2014 ja hyvästä ilmapiirista ja urheiluhengeltään mainiosta tapahtumasta innostuneena päättivät jatkaa perinnettä tänäkin vuonna.

Tapahtuma järjestetään Punkalaitumen Heinäpäivien yhteydessä, joiden ohjelmistossa on paljon liikuntaa ja kulttuuria. Tapahtuma on paikallisesti Punkalaitumen kunnalle merkittävä ja katusählykiertue tuo sille oman lisäarvonsa. Paikalliset toimijat ovat Heinäpäivillä vahvasti läsnä ja turnaus kerää paikan päälle varmasti paljon yleisöä.

Turnaus pelataan Punkalaitumen koulukeskuksen pihassa ja K-Supermarket Pourun pihassa. Peleille voi ilmoittautua vielä tulevan viikonlopun aikana, joten nyt äkkiä jengi kasaan ja pelaamaan katusählyä Punkalaitumen mainioissa puitteissa. Itse turnaus siis pelataan viikon päästä sunnuntaina, 12.7.

Ilmoittautuminen Punkalaitumen turnaukseen: https://www.facebook.com/events/995029243843519

Katusählyn kiertueohjelma: floorball.fi/katusahly
Katusähly Facebookissa: facebook.com/katusahly
Katusähly Instagramissa: @katusahly
Katusähly Twitterissä: @Katusahly
Pistemestari netissä: floorball.fi/pistemestari
Pistemestari Facebookissa: facebook.com/pistemestari

Jaa artikkeli