Ilmoittautuminen auki! Millaiseksi Sinä kirjoitat oman lukusi Suomen Cupin 2016-2017 tarinassa?

Ilmoittautuminen kauden 2016 – 2017 TEHO Sport Suomen Cupiin on vauhdissa ja jatkuu 19. kesäkuuta saakka (ilm.aikaa on jatkettu) ! Tarjolla ison panoksen otteluita, yllätysmahdollisuuksia ja huipennus, jossa muhkeimmassa shekissä lukee 10 000 euron summa.

Viime kaudella miesten cupmestaruutta juhli Jyväskylän Monitoimitalolla Happee ja naisten pokaalin nosti Classic.

Miesten Suomen Cupin 1. kierrokselle osallistuvat joukkueet 4.-6. divisioonista ja osa 3.
divisioonan joukkueista. Toisella kierroksella Cupin aloittavat loput 3. divisioonan joukkueet sekä
osa 2. divisioonan joukkueista. Cupin kaksi ensimmäistä kierrosta pelataan alueellisesti turnausmuotoisina ja kolmas alueellisesti yksittäisinä otteluina. Neljännestä kierroksesta alkaen TEHO Sport Suomen Cup jatkuu valtakunnallisena yksittäisten otteluiden draamana.

Salibandyliigan ja Divarin joukkueet aloittavat Cupin 4. ja 5. kierroksilta.

Naisten Cupin ensimmäiset kaksi kierrosta pelataan turnausmuotoisina, ja avauskierros on alueellinen. Yksittäisiin otteluihin siirrytään 3. kierroksella, ja otteluparit arvotaan. Naisten Salibandyliigan joukkueet aloittavat Cupin kolmannelta kierrokselta.

TEHO Sport Suomen Cup huipentuu tammikuun lopulla finaalitapahtumassa, jossa ratkotaan miesten ja naisten cupmestarit sekä pikku- ja haastajafinaalien voittajat. Jaossa on tietenkin pokaaleja, mitaleita ja palkintoshekkejä. Miesten Cupin voittaja saa 10 000 euroa, kakkonen 3 000, pikkufinaalin voittaja 750 ja haastajafinaalin mestari 500 euroa. Naisten cupmestari kuittaa 3 500, kakkonen 1 000 ja pikkufinaalin voittaja 500 euroa.

Miesten cupmestaruus ratkotaan ensi kaudella 28. kerran, ja naisten cup on järjestyksessään lajihistorian 24.

Kuva: Jari Turunen

Jaa artikkeli