Poika on kotona - maailmanmestarit palasivat Suomeen

Salibandyn nuorten maailmanmestarit ovat kotona saaliineen! Ruotsin Växjössä eilen MM-finaalissa Ruotsin 7-4 lyönyt Suomen joukkue palasi kotimaahan tänään illansuussa Riian kautta.

Melkoinen määrä kannattajia ja perheenjäseniä oli paikan päällä Växjössä kannustamassa Suomen kultaan, mutta vastaanottajia riitti myös tänään lentokentälle. Salibandyliiton puolesta tuloaulassa odottivat onnittelukukkineen puheenjohtaja Ismo Haaponiemi ja Salibandyliigan toimitusjohtaja Kimmo Nurminen.

– Mentiin siinä joukkueen kanssa illalliselle, Suomen päävalmentaja Heikki Luukkonen kertoi maailmanmestarien illasta palkintojenjaon jälkeen.
– Sovittiin, ettei lähdetä mihinkään kisabileisiin tai vastaaviin vaan halutaan viettää viimeinen ilta tällä porukalla yhdessä hotellilla. Siellä oli sitten vähän makeisia, sipsejä, limpparia ja tällaisia. Joukkueessa on kuitenkin alaikäisiä, joten pidettiin huolta, että juhlat olivat sen mukaiset ja hoidetaan homma loppuun asti tyylikkäästi.

Maailmanmestarien maanantai kuluikin matkustaessa.
– Tänään aamulla yhdeksältä oli lähtö kohti Kööpenhaminaa, ja sieltä vaihdettiin Riian kautta pompulla Helsinkiin. Matkan kohokohta oli pojille varmaan käynti Burger Kingissä tänään Köpiksen kentällä, päävalmentaja hymyili.

Maailmanmestaruuteen huipentunut Suomen joukkueen yhteinen matka oli ollut intensiivinen ja tunteikas, joten tuloaulassa nähtiin kaiken päätteeksi vielä tiukat halaukset.

mmjengi700.jpg

Jaa artikkeli