Tupla + Katusähly, SunSäbä ja Pihapeliviikko - mitä, missä ja milloin pelataan?

Salibandyliiton kesäkauden ohjelma keskittyy ulkona pelaamiseen ja pihapeleihin. Tupla+ Katusähly-kiertue tuo turnauksen ympäri Suomen ja läpi kesän, SunSäbä-tapahtuma villitsee Helsingissä ja Pihapeliviikko kruunaa kesän ulkona pelaamisen. 

Ulkona pelataan läpi kesän. Ulkona pelaamiseen kannustetaan kaikkia eli kerää kaverit kasaan ja laita pelit pystyyn! Tämän lisäksi Salibandyliiton katusählykiertue, tapahtumat ja Pihapeliviikko kannustavat pihalla pelaamiseen. Mitä, missä ja milloin tapahtuu?

Ulkonapelaamisen tapahtuma & SunSäbä

Helsinkiläisseurat M-Team ja Hawks järjestävät yhteistyössä salibandyn ulkona pelaamisen tapahtuman Kansalaistorilla lauantaina 6.8. Ulkopelitapahtumassa Kansalaistorille kasataan lähes täysikokoinen salibandykenttä multisport-alustalla, joka soveltuu erinomaisesti salibandyn pelaamiseen. Kentällä pelataan P14 ja P12 poikien turnaukset. Tapahtumassa kisataan myös katusählyn SM-osakilpailu.

Lue lisää tapahtumasta täältä.

Tupla+ Katusähly

Tupla+ Katusähly-kiertue on täydessä vauhdissa! Kiertue koostuu osaturnauksista, joita pelataan ympäri Suomen. Osaturnauksien järjestäjina toimivat paikalliset salibandyseurat. Kesän päättää SM-finaaliturnaus, johon kutsutaan osaturnausten voittajajoukkueet. Katusähly pelataan nimensä mukaan kadulla. Pelialustana toimii katuasfaltti. Katusählyä pelataan kolmella kenttäpelaajalla, ilman maalivahteja ja pieneen maaliin.

Kiertuekalenteri näyttää tältä (osallistu mukaan seuran nettisivujen kautta):

22.7. Pietarsaari POSBEK

23.7. Seinäjoki SPV

30.7. Porvoo PSS

30.7. Sastamala Roismalan Ponnistus

6.8. Helsinki M-Team ja Hawks

6.8. Kärkölä Jäppärä

13.8. Seinäjoki Nurmon Jymy

20.8. Kirkkonummi Kirkkonummi Rangers

Yhteystiedot ja lisätiedot täältä.

Pihapeliviikko

Pihapeliviikkoa vietetään 3.-10.9.2022. Pihapeliviikolla seurat ympäri Suomen järjestävät erilaisia pelitapahtumia, joihin voi vapaasti osallistua. Osallistu mukaan seurasi kanssa Salibandy.fi nettisivuilla. Pihapeliviikolle etsitään myös pihapeliviikon lähettiläitä – löytyykö seurastasi potentiaalinen pihapeliviikon lähettiläs? Ilmianna hänet elokuun 7. päivään mennessä!

Lue lisää täältä.

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli