Aikuiset

Tulevan kauden ilmoittautumiset on porrastettu alueiden ja sarjojen mukaan. Katso oman alueesi ilmoittautuminen alta löytyvistä sivustoista. Sarjatoimintaa löytyy kaikenikäisille ja tasoisille ympäri Suomen.  

Aikuisten sarjoihin ilmoittautuminen tapahtuu alueellisesti. Salibandyliiton ja pelaamisen alueet on jaettu maantieteellisen sijainnin pohjalta seitsemään: Etelä-Suomi, Länsirannikko, Sisä-Suomi, Kaakkois-Suomi, Savo-Karjala, Pohjanmaa ja Pohjois-Suomi. Ilmoittautuminen tapahtuu TorneoPal-palvelusivustolla.

Tutustu myös seniorisarjoihin ja 3v3-toimintaan.

Etelä-Suomi

Etelä-Suomen ilmoittautumiset alkoivat toukokuun alussa ja jatkuvat sarjakohtaisesti aina 12. elokuuta saakka. Etelä-Suomessa pelataan aikuisten sarjoja naisten 2. divisioonasta – 4. divisioonaan ja miesten sarjoissa 2. divisioonasta – 6. divisioonaan. 

Päivämäärät ja lisätiedot: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/etela-suomi/

Länsirannikko

Länsirannikolla ilmoittautumiset alkoivat toukokuun alussa ja jatkuvat sarjakohtaisesti aina 5. elokuuta saakka. Länsirannikolla pelataan aikuisten sarjoja naisten 2. divisioonasta – 4. divisioonaan ja miesten sarjoissa 2. divisioonasta – 5. divisioonaan. 

Päivämäärät ja lisätiedot: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/lansirannikko/

Sisä-Suomi

Sisä-Suomen ilmoittautumiset alkoivat toukokuun alussa ja jatkuvat sarjakohtaisesti aina 5. elokuuta saakka. Sisä-Suomessa pelataan aikuisten sarjoja naisten 2. divisioonasta – 3. divisioonaan ja miesten sarjoissa 2. divisioonasta – 6. divisioonaan. 

Päivämäärät ja lisätiedot: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/sisa-suomi/

Kaakkois-Suomi

Kaakkois-Suomen aikuisten sarjojen ilmoittautumiset alkoivat toukokuun alussa ja jatkuvat sarjakohtaisesti aina 12. elokuuta saakka. Kaakkois-Suomessa pelataan miesten sarjoja 2. divisioonasta – 5. divisioonaan. , sekä yritetään saada parin kauden jälkeen myös naisten alueellista sarjatoimintaa käyntiin 2.divisioonan muodossa.

Junioreiden osalta ilmoittautumiset jatkuvat sarjakohtaisesti pitkälle syyskuun puolellle. Kaakkois-Suomessa pelataan myös 3v3 ja 4v4 -pelimuodoilla juniorisarjoja. P8 ikäluokassa kokeilussa on Kortteliliiga-toteutus, jossa turnauksen vastuuseura/-joukkue vastaa turnauksen hallikuluista.

 

Päivämäärät ja lisätiedot: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/kaakkois-suomi/

Savo-Karjala

Savo-Karjalan ilmoittautumiset alkoivat toukokuun alussa ja jatkuvat sarjakohtaisesti aina 12. elokuuta saakka. Savo-Karjalassa pelataan aikuisten sarjoja naisten 2. divisioonasta – 3. divisioonaan ja miesten sarjoissa 2. divisioonasta – 5. divisioonaan.

Junioreiden osalta ilmoittautumiset jatkuvat sarjakohtaisesti aina syyskuun loppuun. Savo-Karjalasta löytyy junioreille myös 3v3 ja 4v4 -pelimuotoja.

Päivämäärät ja lisätiedot: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/savo-karjala/

Pohjanmaa

Pohjanmaan ilmoittautumiset alkoivat toukokuun alussa ja jatkuvat sarjakohtaisesti aina 13. elokuuta saakka. Pohjanmaalla pelataan aikuisten sarjoja naisten 2. divisioonasta – 3. divisioonaan ja miesten sarjoissa 2. divisioonasta – 5. divisioonaan. 

Päivämäärät ja lisätiedot: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/pohjanmaa/

Pohjois-Suomi

Pohjois-Suomen ilmoittautumiset ovat avautuneet toukokuun alussa ja jatkuvat sarjakohtaisesti aina 13. elokuuta saakka. Pohjois-Suomessa pelataan aikuisten sarjoja naisten 2. divisioonasta – 3. divisioonaan ja miesten sarjoissa 2. divisioonasta – 5. divisioonaan. 

Päivämäärät ja lisätiedot: https://salibandy.fi/fi/sarjat/alueelliset-sarjat/pohjois-suomi/

Ilmoittautuminen tapahtuu TorneoPal-palvelusivustolla.