Pihapeliviikko

Pihapeliviikkoa vietetään

Pihapeliviikon suojelijana toimii kaikkien aikojen salibandyn pelaaja, Mika Kohonen. Katso videolta maailman parhaan mietteitä pihapeleistä.

Pihapeliviikolla kaikki pelaavat! Ota mukaan naapuri, oma joukkuekaveri tai työkaverit ja lähde nauttimaan pelaamisen helppoudesta ulos. Pihapeliviikon tavoitteena on kertoa pelaamisen helppoudesta ja mahdollistaa peli-ilo kaikille lajitaustasta riippumatta. Pihapeliviikko on loistava mahdollisuus kannustaa lajin pariin sellaisia tulevia pelaajia, jotka eivät vielä aiemmin ole salibandya harrastaneet.

Pihapeliviikolla seurat ympäri Suomen järjestävät erilaisia pelitapahtumia, joihin voi vapaasti osallistua. Tarkemmat pihapeliviikon ohjelmat eri paikkakunnilla julkaistaan lähempänä Pihapeliviikkoa.

Paras pelikenttä voi löytyä myös omasta pihasta – Pihapeliviikolla pelataan kaikkialla!

Ilmoita pihapeliviikon toimintanne

Pihapelilähettiläät

Pihapelilähettiläät toimivat pihapelien puolestapuhujina ja pelaamisen ilon sanansaattajina. Viikon aikana he jakavat vinkkejä pelaamiseen.
#pihapeliviikko ylpeänä esittelee vuoden 2021 lähettiläät:
Jussi Luostarinen
Minna Truhponen
Mika Ristimäki
Erika Kamsula
Hannu Peltonen
Sasu Turunen
Toni Sorvali
Elli Hellman
Enni Särkinen
Jonna Keihäsniemi
Jenna Perokorpi
Olli Junttila
Seuratoimintapäällikkö, pohjoinen
Kesäkausi, monimuotoinen pelaaminen. Alueen seurojen tuki, yhteistyö, vuorovaikutus ja seuratoiminnan kehittäminen. Harrastepelaaminen ja yhteistyö alueen asiantuntijaverkoston kanssa.