Pihapeliviikko

Pihapeliviikkoa vietetään 30.8.-5.9.2021!

Pihapeliviikolla kaikki pelaavat! Ota mukaan naapuri, oma joukkuekaveri tai työkaverit ja lähde nauttimaan pelaamisen helppoudesta ulos. Pihapeliviikon tavoitteena on kertoa pelaamisen helppoudesta ja mahdollistaa peli-ilo kaikille lajitaustasta riippumatta. Pihapeliviikko on loistava mahdollisuus kannustaa lajin pariin sellaisia tulevia pelaajia, jotka eivät vielä aiemmin ole salibandya harrastaneet.

Pihapeliviikolla seurat ympäri Suomen järjestävät erilaisia pelitapahtumia, joihin voi vapaasti osallistua. Tarkemmat pihapeliviikon ohjelmat eri paikkakunnilla julkaistaan lähempänä Pihapeliviikkoa.

Paras pelikenttä voi löytyä myös omasta pihasta – Pihapeliviikolla pelataan kaikkialla!

Pihapelilähettiläät

Haemme teemaviikolle Pihapelilähettiläitä, jotka omalla toiminnallaan innostavat ja kannustavat muita pihapelien pariin.

Pihapelilähettiläät nauttivat pelaamisesta ja tykkäävät olla esillä sekä kannustaa muita liikkumaan. He jakavat pelaamisen iloa muille ja korostavat pelaamisen helppoutta. Lähettiläät ovat paljon esillä Salibandyliiton kanavissa.

Sinustako Pihapelilähettiläs?

  • nautit ulkoilmasta ja salibandyn pelaamisesta
  • haluat levittää hyvää fiilistä ympärillesi
  • tykkäät olla esillä ja tehdä erilaista kuva-ja videomateriaalia
  • sitoudut tehtävään: tehtävä vie jonkin verran aikaa jo kesällä ja erityisesti pihapeliviikolla elo-syyskuun vaihteessa
  • haluat innostaa muita liikkumaan erilaisten pihapelien keinoin
  • olet aktiivinen ja valmis heittäytymään uuteen juttuun!
Haemme lähettiläiksi kaiken ikäisiä ja pelitaustaltaan erilaisia henkilöitä. Tarjoamme Pihapelilähettiläille teemaviikon mukaisen vaatetuksen ja vinkkejä ja ideoita lähettiläänä toimimiseen. Hae rohkeasti mukaan!
Tiina Koivisto
Seuratoimintapäällikkö, länsi
naisten 1. divisioona, harrastesarjat: aikuiset ja lapset, sunsäbä, tupaliiga, kouluyhteistyö, työpaikkasalibandy