Katusählyn SM-finaali kruunasi Pihapeliviikon ja kiertuekesän - "Peli-ilo näkyi kentällä"

Kesä on vaihtunut syksyyn ja sen myötä myös Katusähly-kiertueen kausi on paketissa. SM-voittajat ratkaistiin Pihapeliviikon päätöstapahtumassa Eerikkilän Urheiluopistolla.

Tupla + Katusähly-kiertue kiersi tänä vuonna yhteensä 17 paikkakuntaa ja huipentui SM-fiinaaliin Eerikkilän Urheiluopistolla järjestetyssä Superviikonlopussa. Superviikonlopussa järjestettiin World Floorball Summit ja avattiin F-liiga-kausi Eerikkilän Super Cupin myötä. 

Tupla + Katusähly-kiertueeseen osallistui yhteensä noin 210 joukkuetta, joista 29 voittajajoukkuetta osallistui SM-finaalilauantaihin. Tiukkojen otteluiden jälkeen vuoden 2022 Suomen Mestarit ovat:

Naiset – Laittoman Hyvät

Pojat alle 16v. – ENE-643

Miehet – FBC-KY

Seka – SB Vosut

Tupla + Katusähly-kiertueen kiertuepromoottori Minja Kolkka järjesti osaturnauksia yhdessä paikallisten salibandyseurojen kanssa ja näki turnauksia, peli-iloa sekä pihapelaamista ympäri Suomen.

-Oli hienoa päästä näkemään pelaajien välistä kunnioitusta sekä sitä, kuinka peli-ilo näkyi kentällä, fiilistelee Minja ja jatkaa:

-Ulkonapelaaminen on loistava pelaamisenmuoto pitää yllä lajitaitoa ja sosiaalisia suhteita. Se toimii matalankynnyksen tapahtumana myös lajia harrastamattomille!

Salibandyliiton järjestämä Pihapeliviikko huipentui Katusählyn SM-finaaliin. Pihapeliviikon tavoitteena oli fiilistellä ulkonapelaamisen tärkeyttä sekä kannustaa myös seuroja ympäri Suomen siihen.

Naisten sarjan voittaja: Laittoman Hyvät 

Poikien sarjan voittaja: ENE-643

Miesten sarjan voittaja: FBC-KY

Sekasarjan voittaja: SB Vosut

Lisää Katusählykiertueesta ja Pihapeliviikosta löytät Salibandyliiton nettisivuilta:

Tupla+ Katusähly
Pihapeliviikko

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli