Verto

Vilskettä Helsingin Kansalaistorilla – Verto ja Salibandyliitto liikuttivat ihmisiä SunSäbä-tapahtumassa

Verto on kotimainen vedenkulutustiedon asiantuntijataho. Salibandyliitto ja Verto järjestivät yhteistyössä SunSäbä-tapahtuman elokuussa.

SunSäbä on Salibandyliiton konsepti, joka tuo salibandyn raikkaaseen ulkoilmaan ja haluaa lisätä liikettä vaikuttamalla kaupunkien ja kuntien lähiliikuntapaikkoihin. Tapahtuma järjestettiin Helsingissä Kansalaistorilla 6.8.2022.

Vertoa puhutteli SunSäbä-tapahtumassa harrastusmahdollisuuden ja harrastamisen helppouden tarjoaminen.

– Vastuullisuus on osa kaikkea toimintaamme ja olemmekin liiketoiminnallamme kehittämässä tuleville sukupolville kestävästi rakennettua Suomea. Haluamme vaikuttaa myös laajempiin kysymyksiin ja kannustaa kaikkia suomalaisia oman kykynsä mukaan pitämään parempaa huolta omasta hyvinvoinnistaan, Verton viestintä- ja markkinointispesialisti Minna Tarvainen kommentoi.

 

Verto

– Oli hieno mahdollisuus yhdistää kaksi todella elämälle keskeistä asiaa: ihmisten liikkumisen tärkeys sekä veden kuluttamiseen liittyvä informaation lisääminen – ja puitteet edustakuntatalon välittömässä läheisyydessä olivat tyylikkäät, Salibandyliiton kaupallisten asioiden päällikkö Timo Toivonen kommentoi.

Verto on oman alansa markkinajohtaja. VertoNordic Oy suunnittelee ja valmistaa huoneistokohtaisia etäluettavia vedenmittausjärjestelmiä yli 35 vuoden kokemuksella.

Kansalaistorin tapahtumassa pelattiin SunSäbän lisäksi Katusähly-kiertueen turnaus. Salibandyseuroista tapahtumaa olivat järjestämässä helsinkiläiset M-Team ja Hawks.

– On hienoa, että pystymme hyödyntämään monen eri toimijan yhteistyötä tämän kaltaisissa tapahtumissa. Se tuo aina lisää tapahtumalle. Kaupungilta saatiin tilat ja sähköt käyttöön, seurat valmistelivat upean tapahtuman ja me liittona toimitettiin kenttäfasiliteetit paikalle, Salibandyliiton kiertueporomoottori Minja Kolkka kertoo ja jatkaa:

– Useankin toimijan välillä yhteistyö sujui hienosti. Suosittelen ehdottomasti yhteistyötä monen eri toimijan välillä eri tapahtumiin, jokaiselta tulee omanlainen panoksensa josta, tapahtuma saa lisäboostia.

Linkki: Verto ja Suomen Salibandyliitto yhteistyöhön

Verto

Jaa artikkeli