Tiikerit Inssi-Divariin iskukykyisellä ryhmällä

Tiikerit lähtee kokeneella iskukykyisellä joukkueella Inssi-Divari-kauteen 2024-2025! Joukkueen keski-ikä on 25,8 vuotta, ja liigakokemusta löytyy yhteensä 1034 ottelun verran.

Joukkue jatkaa tutulla miehistöllä vahvistettuna parilla pelaajalla seuran sisältä sekä paluumuuttajalla. Timo Hinttaniemi (syntynyt 1990) tekee paluun edariin. Puolustajan tontilla pelaava seuran oma kasvatti on pelannut Tiikereissä liigaa ja divaria 80 ottelua tehopistein 44 (30+14). Tuomas Tiainen (syntynyt 2003) palaa kasvattajaseuraan parin muualla vietetyn kauden jälkeen. Tuomas on pelannut liigaa Tiikereissä, Indiansissa ja EräViikingeissä 77 ottelua tehoin 20 (10+10). Jyväskylässä kaksi vuotta opiskellut ja pelannut Eemeli Horttanainen (syntynyt 1998) palaa Tiikereihin. Eemeli on pelannut Tiikereissä ja Happee Steamersissä 89 pääsarjaottelua tehopistein 60 (40+20). Seuran farmijoukkueessa pelannut Olli Rautio on nähty parina kautena edarin peleissä. Tulevalla kaudella 1998 syntynyt Olli siirtyy edustusjoukkueen pelaajaksi.

Tikkurilan Urheilutalolle kannattaa tulla myös tulevalla kaudella seuraamaan vauhdikkaita salibandyotteluita ja nauttimaan hienosta tunnelmasta. Viime kauden vahvat esitykset ja niukat maalin tappiot liigakarsintojen viimeisellä kierroksella jättivät nälkää…

Tiikerien 2024-2025 julkaisuvideon voi käydä katsomassa tästä.

Tiikerien sivuille ja kausikortin ostoon

Tiikerit 2024-2025:

Maalivahdit:

Niilo Nevalainen
Niklas Nykänen

Kenttäpelaajat:

Otto Blomqvist
Karri Budde
Samuli Granlund
Oskar Grönman
Timo Hinttaniemi
Eemeli Horttanainen
Miika Iskanius
Arttu Jokinen
Valtteri Järnfors
Mattias Kokljuschkin
Valtteri Laine
Patrik Laitinen
Roni Lehtimäki
Leevi Loippo
Olli Rautio
Juuso Salo
Kevin Starck
Tuomas Tiainen
Julius Tuomas
Valtteri Tuomisto
Mikko Ylikojola

Päävalmentaja: Pasi Rosti
Valmentajat: Tommy Helenius, Miikka Behm
Joukkueenjohto: Sakari Lehtimäki ja Mika Ojansivu
Huolto: Petri Budde, Markku Laitinen, Pentti Salo, Jussi Sarkkinen

Tiikerien tiedotteesta
Kuvat kaudelta 2022-2023: Juhani Järvenpää

Jaa artikkeli