Suuri salibandyn ulkopelitapahtuma elokuussa Helsingissä

Helsinkiläisseurat M-Team ja Hawks järjestävät yhteistyössä salibandyn ulkona pelaamisen tapahtuman Kansalaistorilla lauantaina 6.8. Ilmoittautuminen katusählyn SM-osakilpailuun, sekä P14 ja P12 SunSäbä-turnauksiin ovat nyt avoinna.

Viime kesänä M-Team järjesti ulkopelitapahtuman Helsingin Rautatientorilla. Tapahtuma tavoitti päivän aikana viranomaisarvion mukaan noin 15 000 ihmistä.

– Salibandya ja sählyä voidaan pelata ympäri vuoden ja kaupungin keskustoihin tuotavat ulkopelitapahtumat tuovat lajin näkyvästi esiin. Lajia harrastamattomatkin pääsevät tutustumaan lajiin ja näkevät, miten laji sopii myös kesäpelaamiseen, iloitsee Salibandyliiton seuratoimintapäällikkö Eeva Welling.

Ulkopelitapahtumassa Kansalaistorille kasataan lähes täysikokoinen salibandykenttä multisport-alustalla, joka soveltuu erinomaisesti salibandyn pelaamiseen. Kentällä pelataan P14 ja P12 poikien turnaukset. Tapahtumassa kisataan myös katusählyn SM-osakilpailu.

– Odotamme innolla tapahtumaa; salibandy ja ulkona pelaaminen – mikä mahtava tapa viettää kesäpäivää! Yhteistyö seurojen välillä mahdollistaa sen, että saamme varmasti tehtyä tästä huikean tapahtuman. Yhteistyön kautta saamme myös näkyvyyttä tälle mahtavalle lajille, jonka harrastaminen sopii ihan kaikille, kertoo Hawksin toiminnanjohtaja Laura Luotola.

Viime kesän tapahtumassa sää helli salibandykansaa. M-Teamin toiminnanjohtaja Jyrki Paajanen on mielissään siitä, että viime kesänä aloitettu Helsingin keskustaan tuotu ulkopelitapahtuma saa jatkoa.

– Rautatientori oli erinomainen paikka tapahtumalle mitä ohikulkijoiden huomioon tulee. Katusählylle torin mukulakivialusta oli kuitenkin haastava, joten päädyimme vaihtamaan paikkaa tälle vuodelle. Kansalaistori sopii tapahtumalle loistavasti, Paajanen toteaa ja kiittää vielä Helsingin kaupunkia hyvästä yhteistyöstä.

–Hienoja asioita harvemmin tapahtuu ilman toimivaa yhteistyötä. Tässä tapahtumassa seurojen, lajiliiton sekä kaupungin yhteispanostus saa aikaan jälleen ikimuistoisen salibandykokemuksen.

Ilmoittaudu Katusählyn SM-osakilpailuun

Ilmoittaudu P14 tai P12 poikien SunSäbä-turnaukseen

Tunnelmia viime kesän tapahtumasta:

Jaa artikkeli