Salibandyliiton hallituksen ehdokasesittely 20: Sami Ronkola

Salibandyliiton jäsenistö valitsee uuden hallituksen liiton varsinaisessa kokouksessa lauantaina 28.11.2020. Uusi kokouspaikka on Tampere-talo.

Puheenjohtajaksi on ehdolla kolme henkilöä ja hallituksen jäseniksi 20 henkilöä. Yksi henkilö on ehdolla molempiin tehtäviin.

Kaikki ehdokkaat näet täältä.

Olen ehdolla: Puheenjohtaja ja hallituksen jäsen

Perustiedot
Nimi: Sami Ronkola
Ikä: 27
Koulutus: Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja
Ammatti: Mediapersoona/lastenhoitaja
Kotikunta: Kerava
Ehdottanut seura/t: Punishers ry

Missä tehtävissä toimit ja olet aiemmin toiminut salibandyn parissa?
Olen toiminut valmentajana, pelaajana, tuomarina, toimitsijana, seurahallinnossa, liittovaltuuston varajäsenenä yhden kauden sekä lukuisissa muissa salibandyyn liittyvissä vapaaehtoishommissa/työharjoittelussa.

Muu aktiivisuus: luottamustoimet, järjestökokemus jne.
Olen toiminut Keskustanuorten Uudenmaan piirin puheenjohtajana, lisäksi olen työskennellyt valtakunnallisissa ja kansainvälisissä järjestöissä erilaisissa rooleissa ja tehtävissä.

Miksi päätit lähteä ehdokkaaksi Salibandyliiton hallitukseen?
Haluan tuoda avoimuutta ja muutosta liiton toimintaan. Haluan että liitto keskittyy olennaiseen palvellen urheilua ja sen arvoja harrastajia unohtamatta.

Mikä on mielestäsi suomalaisen salibandyn tila tällä hetkellä? Missä on onnistuttu, missä on parannettavaa?
Salibandy Suomessa elää käsitykseni mukaan suvantovaihetta. Seuroja tippuu pelistä pois ja pelaajat keskittyvät suuriin seuroihin. Liitto on epäonnistunut turvaamaan harrastusmahdollisuudet lähellä/kotikylässä.

Sami Ronkola kieltäytyi videoesittelystä. Mahdollisuus videoesittelyyn tarjottiin kaikille hallitusvaalin puheenjohtaja- ja hallitusehdokkaille.

Lue myös: Sami Ronkola ehdolle Salibandyliiton puheenjohtajaksi – ”Pienten seurojen asema turvattava isojen puristuksessa”

Jaa artikkeli