Salibandyliiton hallituspaikat kiinnostavat – ennätysmäärä ehdokkaita

Jäsenseurat ovat jättäneet esityksensä Salibandyliiton hallituksen puheenjohtajasta ja hallituksen jäsenistä.

Jäsenistö valitsee Salibandyliitolle uuden hallituksen lauantaina 28.11. pidettävässä liiton varsinaisessa kokouksessa, joka pidetään kolmen vuoden välein.

Ehdolle asettaminen päättyi torstaina 29.10. Määräaikaan mennessä puheenjohtajaksi esitettiin kolmea ja hallituksen jäseniksi 20:ä henkilöä, mikä on merkki kiinnostuksesta luottamustoimia kohtaan.

Salibandyliiton nykyiseen hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kahdeksan jäsentä. Uusi hallitus aloittaa toimintansa 1.1. 2021. Toimikausi on kolme vuotta ja kestää vuoden 2023 loppuun saakka.

Toimintasääntöjen 16§:n mukaan ennakkoon ehdolle asetetut henkilöt ovat:
(suluissa henkilöä ehdottanut seura/seurat)

Hallituksen puheenjohtajaksi:
Kauppinen Risto (FBC Turku ry, Salibandy Club Classic ry, Idän Traktor ry, EräViikingit ry ja EräViikingit Salibandyakatemia yhdistys ry)
Ma Ding (Saimaan Pallo Salibandy ry)
Ronkola Sami (Punishers ry)

Hallituksen jäseneksi:
Alanko Mikko (Kirkkonummi Rangers ry)
Granroth Hannu (Salibandy Club Classic ry)
Heikkinen Janne (Oulun Luistinseura ry)
Hirvisuo Kalle (TPS Salibandy ry)
Hoffström Peter (FBC Turku ry)
Kaistinen Jaakko (Muuramen voimistelu- ja urheiluseura Yritys ry)
Karjala Harri (Seinäjoen Peliveljet ry, SB Amerikaarto ry)
Karjalainen Katja (USBEK ry)
Kilpeläinen Arja (Esport Oilers ry)
Kohonen Mikko (Happee ry)
Laamanen Juuso (Koovee ry)
Lyytinen Timo (SB Welhot ry ja Bärbär United ry)
Lähdesmäki Olli (EräViikingit ry ja EräViikingit Salibandyakatemia yhdistys ry)
Löija Marko (Jeppis Floorball Club ry, Nibacos Kokkola ry, Salibandyseura Konnat ry, Seinäjoen Valaat ry, V- ja U-seura Nurmon Jymy ry ja Innebandyföreningen Blue Fox rf)
Pärnänen Antti (Hakunila Pirates ry)
Rantanen Jukka (Forssan Suupparit ry)
Ronkola Sami (Punishers ry)
Ruuskanen Marko (SC Urbans ry)
Vannesluoma Ville (Morning Glory ry)
Vuori Kaarina (Northern Stars ry)

Salibandyliiton hallitus vahvisti torstain 29.10. kokouksessaan jäsenten eli seurojen äänimäärät liiton kokouksen henkilövaaleissa. Toimintasääntöjen mukaisesti yhden varsinaisen äänen lisäksi voi jäsenellä olla enintään kaksi lisä-ääntä.

Varsinainen jäsen saa yhden lisä-äänen, jos jäseneen on liittokokousta edeltävän toukokuun viimeiseen päivään mennessä kyseisenä pelikautena lunastettu vähintään sata (100) liittohallituksen vahvistamaan lisenssiluokitukseen kuuluvaa lisenssiä sekä toisen lisä-äänen, kun näin lunastettujen lisenssien määrä on yhteensä viisisataa (500) tai sitä enemmän. (Ote Salibandyliiton toimintasäännöistä: 8§ Äänioikeus).

Ilmoittautuminen liiton kokoukseen on jo käynnissä Suomisportissa.

Ilmoittautumisen takaraja on maanantai 23.11. klo 13 eli viisi vuorokautta ennen kokousta. Jälki-ilmoittautumisia ei oteta vastaan.

Hallitus päätti myös, että liiton kokous järjestetään fyysisenä tilaisuutena. Koronatilanteen vuoksi hallitus voi päätöksellään muuttaa kokousjärjestelyjä tilanteen niin vaatiessa.

Tarkemmat ohjeet kokouksen käytännöistä esityslistoineen ilmenevät kokouskutsusta, joka lähetetään toimintasääntöjen mukaisesti jäsenille viimeistään 21 vuorokautta ennen kokousta. Kutsu julkaistaan myös Salibandyliiton verkkosivuilla.

Henkilöesittelyt tulossa

Kaikista ehdolle asetetuista tehdään henkilöesittelyt, jotka koostuvat videoista ja kirjoitetusta osuudesta. Niissä ehdokkaat saavat kertoa tarkemmin mitä asioita he ovat valmiita edistämään luottamustehtävässään. Esittelyjä julkaistaan Salibandyliiton viestintäkanavissa niiden valmistuessa.

Edit: Mikko Kohosta ehdottanut seura on Happee ry.

Arkistokuva: Juha Käenmäki (liiton kokous 2017)

Liiton varsinainen kokous

Aika: Lauantai 28.11. klo 13 (valtakirjojen tark. klo 11 alkaen).
Paikka: Tampere-talo
Osoite: Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere

HUOM! Kokouksen paikka on muuttunut liiton hallituksen 23.11.2020 päätöksellä. Päätös pohjautuu pohjautuu Etelä-Suomen aluehallintoviraston 20.11. antamaan päätökseen kieltää kaikkien yli 20 hengen yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten järjestämisen sisätiloissa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella ajanjaksolla 23.11.-13.12.

Lisätietoja liiton kokouksen järjestelyistä

Tea Naskali
Liittokoordinaattori
Päätöksenteon koordinointi, hallituksen kokousten sihteeri, huomionosoitukset, vapaakortit, liiton kokoukset ja henkilöstöasiat. Työsuojeluvaltuutettu.

Jaa artikkeli