Ensimmäiset Säbäkipinä-kortit jaossa viikonloppuna

Salibandyliiton reilu pelaaja -kortti kantaa nimeä Säbäkipinä-kortti. Kauden 2021-22 ensimmäiset kortit ovat jaossa viikonloppuna.

Säbäkipinä-kortteja jaetaan Salibandyliiton sarjoissa P10 ja nuoremmat ja T10 ja nuoremmat, sekä lisäksi muissa junioritapahtumissa. Kortin tarkoituksena on muistuttaa pelaajia reilun pelin periaatteista.

– Säbäkipinä-kortti jaetaan jokaisen pelin jälkeen molempien joukkueiden yhdelle reilulle pelaajalle pelaajalle, kertoo seuratoimintapäällikkö Tiina Koivisto ja jatkaa:

– Oman joukkueen toimihenkilö, vaikkapa valmentaja, luovuttaa kortin loppuhuutojen yhteydessä pelaajien ollessa rivissä. Toimihenkilön tulee muistaa kertoa, miksi kyseinen pelaaja saa kortin. Kortin voi luovuttaa myös vastustajan toimihenkilö, ottelun pelinohjaaja/erotuomarit tai vastuujoukkue. Vastuujoukkue tiedottaa kortin jakamisesta turnauspaikalle saapuvia joukkueita.

Säbäkipinä-kortin kriteerit:
– ottaa joukkuekaverit, vastustajat ja muut pelaajat huomioon
– kunnioittaa joukkuekavereitaan, vastustajaa ja tuomareita
– käyttäytyy esimerkillisesti kentän ulkopuolella
– kannustaa joukkuekavereita
– vastustaa kiusaamista
– yrittää parhaansa harjoituksissa ja otteluissa

Reilu pelaaja -kortti liittyy Salibandyliiton laajaan Säbäkipinä-konseptiin. Tutustu osoitteessa salibandy.fi/sabakipina

Lue myös: Säbäkipinä – Salibandyliiton isoin uudistus koskaan lasten harrastustoiminnan tukemiseen ja kehittämiseen


Reilu pelaaja – someta ja voita!

Jos olet saanut Säbäkipinä-kortin, tee siitä kiva postaus sosiaaliseen mediaan. Tägää mukaan @salibandy.fi ja käytä aihetunnisteita #säbäkipinä ja #salibandy. Somettaneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja!

Lisätietoja

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli