Jenni Leppänen ja Bea Taipale

Koulut ja varhaiskasvatus: maksutta katsomaan U19 MM-pelejä Lahteen

Salibandyn U19-nuorten MM-kisat pelataan 8.-12. toukokuuta Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Koululais- ja varhaiskasvatusryhmillä on mahdollisuus katsoa pelejä maksutta keskiviikkona ja perjantaina. 

Koululais- ja varhaiskasvatusryhmillä on nyt mahdollisuus tulla katsomaan maksutta U19 salibandyn MM-kisoja ke 8.5. ja pe 10.5. Lahden Urheilu- ja Messukeskukseen. Kaikkien ilmoittautuneiden koulu- ja varhaiskasvatusryhmien kesken arvotaan lahtelaisten MM-tähtien, Jenni Leppäsen ja Bea Taipaleen, kouluvierailu sekä varustepaketteja, jotka sisältävät mailoja, suojalaseja, palloja ja peliliivejä.

SäbäkipinäSirkuksen liikunnallinen expoalue on toiminnassa koululais- ja varhaiskasvatusryhmien vierailujen aikana. Alueet sijaitsevat kenttien välittömässä läheisyydessä. Alueella on lukuisia liikunnallisia ja hauskoja toimintapisteitä. Ilmoittaudu mukaan tämän viikon loppuun mennessä. 

Suomen joukkue Lahdessa 8. – 12. toukokuuta pelattavaan U19-naisten MM-turnaukseen on nimetty. Joukkueen ykköstähtenä tuikkii F-liigan pistepörssin ylivoimaisesti voittanut hyökkääjä Miisa Turunen, joka on tällä kaudella ehtinyt maalintekoon myös jo naisten MM-finaalissa. Katso joukkue täältä. 

Tiina Koivisto
Kehityspäällikkö, pelaaminen ja harrastaminen
Harrastamisen ja alueellisen sarjatoiminnan kehittäminen, Säbäkipinäkokonaisuuden johtaminen ja kehittäminen, uudet kokeilut ja pelimuodot (erityisesti kortteliliigamalli ja 3v3-salibandy).

Jaa artikkeli