Salibandyliiton hallituksen ehdokasesittely 11: Janne Heikkinen

Salibandyliiton jäsenistö valitsee uuden hallituksen liiton varsinaisessa kokouksessa lauantaina 28.11.2020 Helsingissä.

Puheenjohtajaksi on ehdolla kolme henkilöä ja hallituksen jäseniksi 20 henkilöä. Yksi henkilö on ehdolla molempiin tehtäviin.

Kaikki ehdokkaat näet täältä.

Olen ehdolla: Hallituksen jäsen

Perustiedot
Nimi: Janne Heikkinen
Ikä: 30
Koulutus: Yhteiskuntatieteiden maisteri
Ammatti: Kansanedustaja
Kotikunta: Oulu
Ehdottanut seura/t: Oulun Luistinseura (OLS)

Missä tehtävissä toimit ja olet aiemmin toiminut salibandyn parissa?
Olen aiemmin toiminut junioreissa kenttäpelaajana Oulun Luistinseurassa, Kempeleen Kirissä ja Merikoski SBT:ssä. Aikuisiällä olen pelannut Kempeleen Kirissä ja Merikoski SBT:ssä. Pelipaikaltani olin pääasiassa oikea puolustaja.

Valmentajana olen toiminut sekä tyttöjen että poikien joukkueissa Kempeleen Kirissä ja Merikoski SBT:ssä. Tuomarina olen ollut puolivuosikymmentä alasarjoissa Pohjois-Suomen alueella.

Muu aktiivisuus: luottamustoimet, järjestökokemus jne.
Kempeleen Kirin salibandyjaoston jäsen 2007-2011
Kempeleen Kirin hallituksen jäsen 2008
CV: https://janneheikkinen.fi/janne/

Miksi päätit lähteä ehdokkaaksi Salibandyliiton hallitukseen?
Haluan olla mukana rakentamassa koko Suomesta maailman parasta salibandymaata. Pohjoisimpana ehdokkaana koen tärkeäksi, että liiton hallitus on myös alueellisesti monipuolinen. Tahdon antaa valtakunnalliset verkostot ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen osaamiseni minulle rakkaan lajin hyväksi.

Mikä on mielestäsi suomalaisen salibandyn tila tällä hetkellä? Missä on onnistuttu, missä on parannettavaa?
Pääsarja- ja kilpatasolla suunta on ollut oikeansuuntainen. Salibandy on aikaisempaa kiinnostavampi laji suomalaisten keskuudessa. Tarvitsemme pitkäjänteistä sitoutumista asetettuihin tavoitteisiin, jotta tämä kehitys turvataan.

Olemassa olevan pandemian aikana on oleellisen tärkeä kysymys, miten lajista tehdään nykyistä parempi TV-tuote. Alueellisella tasolla tarvitaan voimakkaampaa panostusta lajiolosuhteiden parantamiseen. Liiton tulee olla vahvempi vaikuttaja, kun esimerkiksi kunnissa päätetään uusista harrastuspaikoista ja liikuntaluokista tai -akatemioista.

Videon kuvaus ja editointi: Jyrki Paajanen/Siilimedia

Jaa artikkeli