Sarjatoiminta

Viimeksi päivitetty 23.5.2019 10:31

Kauden 2019-20 sarjoihin ilmoittaminen on käynnissä.

Sarjaan ilmoittamisen edellytys on seuran jäsenyys Salibandyliitossa (pl. harrastesarjat). Kaikki sarjailmoittautumiset tehdään sähköisesti salibandyn Palvelusivustolla.

Ilmoittaminen tapahtuu tuttuun tapaan sähköisesti Salibandyn Palvelusivustolla. Lisätietoa takarajoista ja hinnoista löytyy kausi-infossa. Ilmoittaminen tehdään käyttäen seuratunnusta (muotoa A12345678). Tunnus on sama mitä seurat käyttävät pelaajasiirtojen tekemiseen. Palvelusivustolla näytetään vain ne sarjat joissa ilmoittaminen on avoinna.

Sarjaan ilmoittamisen edellytyksenä on seuran ja joukkueen yhteyshenkilö-roolien asettaminen. Aiemmilta kausilta totutusti ilmoittavalla seuralla ei saa olla mitään rästejä tai velvoitteita Salibandyliittoa kohtaan.

Tutustukaa huolella sarjaan ilmoittamisen ohjeeseen.

>> SIIRRY SALIBANDYN PALVELUSIVUSTOLLE !

Ilmoittautumisia otetaan tällä hetkellä vastaan, kausi-infon takarajojen mukaisesti, kaikkiin kauden 2019-20 sarjoihin (pl. harrastesarjat).

Katso tästä eri sarjoihin ilmoitetut joukkueet

Huomioikaa etenkin seuraavat asiat ennen sarjaan ilmoittamista:

 • Seuralle ja joukkueelle pitää lisätä yhteyshenkilö. Joukkueen ilmoittaminen sarjaan ei onnistu ilman yhteyshenkilöä. Yhteyshenkilöiden lisääminen tapahtuu joukkuetta sarjaan ilmoitettaessa. Mikään muu rooli kuin "yhteyshenkilö" EI kelpaa.
 • Kaudella 2019-20 jokaisen yhteyshenkilön yhteystiedot tulee päivittää. Tämä tapahtuu sarjaan ilmoittamisen yhteydessä. Jokaisen yhteyshenkilön yhteystiedot tarvitsee päivittää vain kerran. Nämä yhteystiedot ovat tarkoitettu vain sarjatoiminnasta viestimiseen eivätkä ne ylikirjoitu esim. pelipassitietojen kanssa. Mikäli yhteystietoja ei päivitä (per yhteyshenkilö), sarjaan ilmoittaminen ei onnistu.
 • Sarjaan ilmoittamiseen kirjaudutaan seuran tunnuksella (A-alkuinen tunnus). EI siis joukkuetunnuksella (SBT-alkuinen tunnus). Tunnus-asioissa palvelee liiton asiakaspalvelu p. 0400-529017 (ma-pe 9.30-16.30).
 • Sarjaan ilmoittamiset ovat käynnissä kausi-infon takarajojen mukaisesti.
 • Seura EI voi itse lisätä joukkueita Palvelusivustolla. Kaikki uudet joukkueet lisää alue/sarjavastaava! Voitte olla yhteydessä myös liiton asiakaspalveluun p. 0400-529017.
 • Mikäli seuralla on mitä tahansa rästejä Salibandyliitolle, ilmoittaminen on estetty. Ota tällöin yhteyttä liiton jäsensihteeriin.
 • Seura ei voi ilmoittaa joukkueita ns. vieraalle alueelle. Esim. Etelä-Suomen seura ei oletuksena voi ilmoittaa joukkuetta Pohjois-Suomen sarjoihin. Sen sijaan kaikki seurat voivat ilmoittaa joukkueita valtakunnallisiin sarjoihin, esim. PA-SM.
 • Tutustuthan ohjeeseen ennen sarjaan ilmoittamisen tekemistä.

Sarjaan ilmoittaminen lyhyesti:

 • Sarjailmoittautumisessa valitaan ensin sarjataso (esim. M6Div). Alue tulee automaattisesti sarjahallinnasta, eli Etelä-Suomen seura näkee vain Etelä-Suomen sarjavalikoiman, lisättynä valtakunnallisilla sarjoilla.
 • Joukkueen kohdalla seuralle tarjotaan edelliskauden tietojen perusteella joukkuelistausta. Listasta valitaan haluttu joukkue, esim. TESTIJOUKKUE IV. Viime kaudesta poiketen listalla näkyvät nyt kaikki juniorijoukkueetkin, eikä niitä voi enää lisätä itse.
 • Tarkistathan huolella, että ilmoitat oikean joukkueen oikeaan sarjaan!
 • Mikäli listalla ei ole sopivaa joukkuetta valittavissa (esim. kokonaan uusi joukkue) tulee olla yhteydessä sarjavastaavaan, tai liiton asiakaspalveluun, joka lisää joukkueen Palvelusivustolle.
 • Joukkueella ja seuralla tulee olla yhteyshenkilö. Mikäli ne puuttuvat, ilmoittaminen sarjaan ei onnistu. Huomaa, että tässä yhteydessä tarkoitetaan yhteyshenkilö -roolia. Mikään muu rooli ei käy, esim. joukkueenjohtaja.
 • Uutta kaudella 2019-20 -> Seuran ja yhteyshenkilön yhteystiedot tulee päivittää sarjaan ilmoittamisen yhteydessä. Tästä on kerrottu tarkemmin ohjeessa.
 • Ilmoittamisen hyväksynnän jälkeen järjestelmä muodostaa joukkueesta kaksi eräisen sarjalaskun seuran Palvelusivustolle. Poikkeuksena esim. junioreiden SM-karsinnat ja Suomen Cupit joissa sarjamaksu maksetaan yhdessä erässä. Seura maksaa sarjalaskut eräpäiviin mennessä ja tarkkailee maksutilanteita Palvelusivustolla.
 • Joukkue kiinnittyy valittuun sarjaan. Seuran yhteyshenkilö saa sähköpostiinsa vahvistuksen ja linkit sarjalaskuihin.
 • Jako lohkoihin tapahtuu ilmoittautumisten jälkeen. Sarjavastaava on tarvittaessa yhteydessä mikäli jokin sarja ei toteudu esim. vähäisen ilmoittautumismäärän vuoksi. Lohkojakoja ei tule tiedustella liitosta erikseen!

Poikkeavan nimen käyttö aikuisten sarjoissa:
Mikäli joukkue haluaa pelata seuranimestä poikkeavalla joukkuenimellä, niin siitä tulee maksaa Kilpailusääntöjen mukainen lisämaksu 85 euroa. Ilmoittautumisjärjestelmä ei mahdollista joukkuenimen muuttamista, vaan siitä tulee olla erikseen yhteydessä sarjavastaavaan. Poikkeavan joukkuenimen tulee olla asiallinen ja lopullisen hyväksynnän tekee liitto. Hyväksynnän jälkeen liitto toimittaa seuralle 85 euron suuruisen laskun per hyväksytty nimiehdotus ja sarjavastaava muutta joukkuenimen Palvelusivustolle.

Myöhässä tehtävä ilmoittautuminen ja korotettu osallistumismaksu:
Mikäli sarjaan ilmoittautumisessa ei ole valittavissa tiettyä sarjatasoa, todennäköisin syy on se, että ilmoittautuminen on päättynyt. Ole tällöin yhteydessä sarjavastaavaan ja tiedustele mahdollisuudesta ilmoittaa joukkue myöhässä. Takarajan jälkeen Salibandyliitto voi määrätä korotetun ilmoittautumismaksun. Korotus on 100€/aikuisjoukkue tai 50€/juniorijoukkue. Summa lisätään automaattisesti sarjamaksuun. Uuden jäsenseuran joukkueilla ei ole korotettuja maksuja.

Lisää tietoa kauden 2019-20 sarjoista:
Sarjakauden tuhti infopaketti on luettavissa kausi-info julkaisusta huhtikuun lopusta lähtien. Sarjojen omilla alasivuilla voi myös seurata ilmoittautumisten tilanteita.

Uudet seurat huomio!
Mikäli seuranne ei ole vielä Salibandyliiton jäsenseura, tai ette ole aiemmin pelanneet liiton sarjoissa, saatte tarpeellisen informaation sivulta "Uudet seurat". Sarjatoimintaan voivat ilmoittautua vain hyväksytyt jäsenseurat, joille on myönnetty Palvelusivuston seuratunnus. Jäsenasioissa palvelee liiton jäsensihteeri p. 044-7629970.

ONGELMIA?
Tutustuthan ilmoittautumisjärjestelmän ohjeeseen (alapuolella) etukäteen. Mikäli ongelma ei ratkea, ole yhteydessä Salibandyliiton asiakaspalveluun p. 0400-529017 (ma-pe klo 9.30-16.30) tai sähköpostitse asiakaspalvelu(at)salibandy.fi Voit lähettää meille myös yksityisviestin Facebookissa.

Ohje: Näin ilmoitat joukkueen sarjaan (päivitetty 23.4.2019 / versio 2.1.)
CraftEerikkiläLIDLOsuuspankkiSuveraSubwayTeho sportTupla+UnihocVeikkausVW-HyötyautotBiokia
Fais est. 1993TalgrafStadiumTallinkSponsor InsightEversheds Asianajotoimisto

Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Tallennettavista tiedoista voit lukea tietosuojaselosteesta.