Yhteisjoukkuesopimukset

Junioreiden yhteisjoukkue muodostuu kahden eri seuran pelaajista ja yhteisjoukkueella voi osallistua sarjatoimintaan kuten eri sarjatasojen yhteisjoukkuemääräyksissä on määritetty.

Yhteisjoukkue ei voi osallistua P21 SM-sarjaan eikä P21 1. divisioonaan. Yhteisjoukkueeseen ei voi saada rinnakkaisedustusoikeutta.

Seurat tekevät yhteisjoukkuesopimushakemuksen liiton lomakkeella, jonka liitto joko hyväksyy tai hylkää.

Yhteisjoukkuesopimushakemus valtakunnallisiin sarjoihin on toimitettava 15.5. ja aluesarjoihin 14.6 mennessä liitolle. Tehdystä yhteisjoukkuesopimushakemuksesta suoritetaan liitolle
kirjaamismaksu: P21-P15 ja T21-T16 juniorit 300 € / P14-P9 ja T14-T10 juniorit 150 €.

Hyväksytty yhteisjoukkuesopimus on voimassa yhden sarjakauden.

Tarkemmat määräykset yhteisjoukkueiden seurojen roolista ja pelaajien edustusoikeudesta annetaan  yhteisjoukkuemääräyksissä (linkit alla).

Yhteisjoukkue toimii toisen yhteisjoukkuetta koskevan Yhteisjoukkuesopimuksen solmineen seuran alaisuudessa. Tällä seuralla on vastuu joukkueen toiminnasta.

Yhteisjoukkueen toiminta käsittää yhden sarjakauden, eikä sitä voida perustaa vain erilliseen yksittäiseen kilpailuun tai sen karsintaan osallistumiseksi.

Sopimuksen tehneiden yhteistoimintaseurojen kotipaikkojen ja toiminta-alueiden tulee keskenään sellaiset, että kaikkien sopimuksen piiriin kuuluvien pelaajien osallistuminen säännölliseen harjoittelu- ja kilpailutoimintaan on mahdollista.

Jokaisesta muodostettavasta Yhteisjoukkueesta on solmittava erillinen sopimus. Samassa ikäluokassa pelaavia yhteisjoukkueita koskevia sopimuksia voi seuralla olla korkeintaan kaksi (2) kappaletta.

Yhteistoimintaseuraan rekisteröidyllä pelaajalla on seuraavassa esitetyin edellytyksin oikeus pelata oman yhteistoimintaseuransa joukkueissa, yhteistoimintaseuransa solmimien Yhteisjoukkuesopimuksen piiriin kuuluvissa joukkueissa yhdessä joukkueessa/ikäluokka ja yhteistoimintaseuransa farmisopimusjoukkueessa ilman pelaajasiirtoa ja kirjaamismaksua (P14 / T14 tai nuorempien joukkueiden kohdalla lisätietoa yhteisjoukkuemääräyksissä).

  • Yhteistoimintaseuransa sopimien Yhteisjoukkuesopimusten perusteella sopimuksen piiriin kuuluva juniori-ikäinen pelaaja voi pelata eri Yhteisjoukkueissa, kuten hän olisi kilpailusääntöjen 20§ ja 47-48§ mukaisesti oikeutettu pelaamaan yhteistoimintaseuransa nuorten joukkueissa, Ks. junioreiden edustusoikeus 48§
  • Yhteisjoukkueessa pelanneella pelaajalla on oikeus pelata ainoastaan sellaisessa yhteistoimintaseuransa nuorten joukkueessa, joka pelaa eri ikäluokassa tai eri sarjatasolla (valtakunnallinen sarja – alueellinen sarja) kuin ne yhteisjoukkueet, joissa pelaajalla on pelioikeus yhteisjoukkuesopimusten perusteella.
  • Yhteisjoukkueessa pelanneella pelaajalla on oikeus pelata emoseuransa aikuisten joukkueessa kilpailusääntöjen 48§ mukaisesti.

Yhteisjoukkueen pelaajat tulee nimetä joukkueeseen liiton pelaajalista -lomakkeella ennen pelaajan pelaamista yhteisjoukkueessa. Pelaajalista tulee toimittaa liitteenä sähköisen lomakkeen kautta liitolle.

Hyväksytyt yhteisjoukkueet kaudella 2021-22

Alla on listattu Kilpailuvaliokunnan hyväksymät yhteisjoukkueet pelikaudelle 2021-22. Yhteisjoukkueiden pelaajalistat ovat nähtävissä salibandy.fi tulospalvelusta avaamalla joukkueen minkä tahansa ottelun pdf-pelaajalistan (ottelun seurantasivulta). Pelaajat kiinnitetään yhteisjoukkueisiin liiton toimesta.

Listat päivitetty: 7.10.2021

P21-juniorit 2.div
Blackbirds – SB-Pro (Blackbirds/SB-Pro)

T21-juniorit 1.div
RSS Panthers – Steelers (RSS/Steelers)

T21 SM-sarja
SPV/Remix
Pirkat/Häme Stars

P18 valtakunnallinen
SBS Wirmo/Masku

P18 Etelä-Suomi
Tuomarilan Urheilijat/GrIFK

P18 Länsirannikko
SBS Masku/Wirmo

P18 Pohjanmaa
Jeppis/Blue Fox

P18 Kaakkois-Suomi
Hatsina/KaPa -51

P18 Sisä-Suomi
SCU/Steelers

T18 Etelä-Suomi
FC Tuusula/Blackbirds
Tiikerit/Helsinki United

P16 valtakunnallinen
LASB/SB Heinola valkoinen
LASB/SB Heinola oranssi
Wirmo/Keiky
LeBa/Josba
Steelers/SCU
O2JKL/MuurY

P16 Etelä-Suomi
LoSB/VSS

P16 Sisä-Suomi
Steelers/SCU II

P16 Länsirannikko
Kaarinan Karhut/TPS

P16 Pohjanmaa
Blue Fox/Jeppis FBC

P16 Pohjois-Suomi
SSRA/KeLy

T16 Etelä-Suomi
PSS/Light Iron

P15 valtakunnallinen
O2JKL/MuurY
Steelers/SCU
SSRA/KeLy
Josba/LeBa

P15 Sisä-Suomi
Duo/Happee
Steelers/SCU II

P14 Sisä-Suomi
Duo/Happee
SCU/Steelers I
SCU/Steelers II

T14 Etelä-Suomi
LeKi/VesVi
PSS/Light Iron
PSS/Light Iron II

T14 Sisä-Suomi
LeKi/VesVi

P13 Sisä-Suomi
SCU/Steelers I
SCU/Steelers II

P12 Sisä-Suomi
SCU/Steelers I
SCU/Steelers II

T12 Sisä-Suomi
LeKi/VesVi

P10 Savo-Karjala
VarTa/JoU