Poikkeusluvat

Erityistukea tarvitseville lapsille tai nuorille on mahdollista hakea edustusoikeutta poikkeusluvalla. Myös muuta pelaamista koskevia poikkeuslupia voidaan hakea. Vuonna 2007 ja aikaisemmin syntyneiden pelaajien  poikkeuslupien hakemisen takaraja on 21.9. Vuonna 2008 ja myöhemmin syntyneiden pelaajien poikkeuslupien hakemisen takaraja on 1.12. Hakeminen tapahtuu Salibandyliiton osoittamalla lomakkeella, Palvelusivustolla. Päätökset kirjataan tiedoksi palvelusivustolle, mistä hakijat saavat tiedon kilpailuvaliokunnan päätöksestä.

Poikkeuslupien kirjaamismaksu kaudella 2021-22 on 30€ / hakemus ja se tulee suorittaa hakemuksen kirjaamisen yhteydessä Paytrail-maksuna. Samaan hakemukseen voidaan liittää useampi pelaaja, mutta hakemuksen tulee tällöin koskea samaa joukkuetta ja asiaa.

P14-P9 ja T14-T10 junioreiden rinnakkaisedustus- ja yli-ikäissäännöt ja ohjeet on määritelty P14-P11 ja T14-T12 junioreiden Pelimaailman säännöissä ja P10-P9 ja T10 junioreiden Kisamaailman säännöissä. Pelimaailman eli P14-P13 ja T14 juniori-ikäisille ja sitä nuoremmille poikkeuslupahakemukset tulee tehdä 1.12. mennessä.

Huom! Olosuhteita koskevat poikkeusluvat haetaan sähköpostilla: ari.vehniainen@salibandy.fi

Kilpailuvaliokunta käsittelee kaikki poikkeuslupahakemukset. Kokouksiin otetaan käsittelyyn hakemukset, jotka on toimitettu yhtä työviikkoa ennen kokouksen ajankohtaa. Kilpailuvaliokunnan seuraava kokous on marraskuun viimeisellä viikolla.

Hyväksytyt edustusoikeutta koskevat poikkeusluvat: