Poikkeusluvat

Erityistukea tarvitseville lapsille tai nuorille on mahdollista hakea edustusoikeutta poikkeusluvalla. Myös muuta pelaamista koskevia poikkeuslupia voidaan hakea. Hakeminen tapahtuu 21.9.2020 mennessä Salibandyliiton osoittamalla lomakkeella, Palvelusivustolla.

Poikkeuslupien kirjaamismaksu kaudella 2020-21 on 30€ / hakemus ja se tulee suorittaa hakemuksen kirjaamisen yhteydessä Paytrail-maksuna. Samaan hakemukseen voidaan liittää useampi pelaaja, mutta hakemuksen tulee tällöin koskea samaa joukkuetta ja asiaa.

D-F junioreiden rinnakkaisedustus- ja yli-ikäissäännöt ja ohjeet on määritelty D-E junioreiden Pelimaailman säännöissä ja F- junioreiden Kisamaailman säännöissä. Pelimaailman eli D-juniori-ikäisille ja sitä nuoremmille poikkeuslupahakemukset tulee tehdä 1.12. mennessä.

Huom! Olosuhteita koskevat poikkeusluvat haetaan sähköpostilla: ari.vehniainen@salibandy.fi

Kilpailuvaliokunta käsittelee kaikki poikkeuslupahakemukset. Seuraava kokous on ti 11.8. Valiokunnan syksyn 2020 kokousaikataulu  varmistuu myöhemmin. Kokouksiin otetaan käsittelyyn hakemukset, jotka on toimitettu yhtä työviikkoa ennen kokouksen ajankohtaa.

Hyväksytyt edustusoikeutta koskevat poikkeusluvat: