R-edustukset

R-edustuksien hakeminen alkaa 6.8.2020 ja päättyy 18.1.2021. Prosessi tulee viedä loppuun asti (kirjata, hyväksyä ja maksaa) annettuun takarajaan mennessä.

R-edustukset kirjataan Palvelusivustolla. Tiedustelut liiton asiakaspalvelusta: p. 0400-529017 (ma-pe 9.30-16.30) tai asiakaspalvelu@salibandy.fi Vastaamme myös Facebook pikaviesteihin.


A-C juniori-ikäiselle pelaajalle voidaan myöntää rinnakkaisedustusoikeus toiseen seuraan. Rinnakkaisedustusta voidaan hakea ajalla 6.8.2020-18.1.2021. Samalle pelaajalle voidaan rinnakkaisedustusoikeus myöntää enintään kaksi kertaa kauden aikana. Y-pelaaja tai farmisopimuspelaaja ei voi saada rinnakkaisedustusoikeutta.

Pikaohje:
Rinnakkaisedustusten haku kaudella 2020-21 tapahtuu sähköisesti, salibandyn Palvelusivustolla, työkalulla nimeltä ”R-edustushakemukset ja maksaminen”. Hakuprosessin käynnistää seura, jonka joukkueeseen R-edustusta haetaan. Hakemuksen kirjaamisen jälkeen edustusoikeuden omistava seura hyväksyy sen omalla Palvelusivuston käyttäjätunnuksellaan. Hyväksyntä aktivoi hakeneelle seuralle reaaliaikaisen verkkomaksun, jolla suoritetaan kilpailusääntöjen mukainen kirjaamismaksu. Hakemus astuu voimaan maksuhetkestä (karenssi on poistunut). Tämä edustusoikeuden alkamispäivä on ilmoitettu myös hyväksyttyjen hakemusten listalla.

Rinnakkaisedustusoikeuden voi saada:

  1. Juniori-ikäinen pelaaja edustamaan toisen seuran aikuisjoukkuetta, joka on eri sarjatasolla, kuin oman seuran aikuisjoukkue. Rinnakkaisedustusoikeuden ollessa voimassa, pelaaja voi edustaa vain sitä aikuisten joukkuetta, johon rinnakkaisedustus on myönnetty.
  2. Juniori-ikäinen pelaaja edustamaan toisen seuran yhtä tai useampaa juniorijoukkuetta, mikäli pelaajan seuralla ei ole joukkuetta Salibandyliiton sarjoissa siinä ikäluokassa, johon rinnakkaisedustusoikeuden ilmoitus kohdistuu. Pelaaja saa pelata rinnakkaisedustuksella vain yhdessä joukkueessa kussakin ikäluokassa. Yhteen juniorijoukkueeseen voidaan nimetä enintään neljä rinnakkaisedustuspelaajaa, joista enintään kaksi voidaan merkitä yhden ottelun ottelupöytäkirjaan.

Rinnakkaisedustusilmoituksen kirjaamismaksut:
21.9.2020 mennessä tehdyistä rinnakkaisedustusoikeushakemuksista suoritetaan liitolle kirjaamismaksuna 20 €. Myöhemmin toimitetuista hakemuksista peritään kirjaamismaksu, jonka suuruus määräytyy sen mukaan, mihin sarjaan hakemus tehdään: Pääsarjat 120 € / Muut aikuisten sarjat 65 € / A-C -juniorisarjat 45 €

Hakemus tehdään ja maksetaan Palvelusivustolla sähköisesti, joten mitään materiaaleja ei tarvitse toimittaa liittoon.

Rinnakkaisedustushakemuksen lopullinen voimaantulo:
Rinnakkaisedustusoikeus astuu voimaan heti kirjaamismaksun maksamisesta. Maksu suoritetaan reaaliaikaisena Paytrail-verkkomaksuna Palvelusivuston kautta. Maksupainike aktivoituu heti kun edustusoikeuden omistava seura on hyväksynyt hakemuksen omalla Palvelusivuston tunnuksellaan. Liitto ilmoittaa hyväksytyistä rinnakkaisedustusoikeuksista internet sivuillaan. Hyväksyttyjen hakemusten listalla on ilmoitettu tarkka voimaan astumispäivämäärä.

Hyväksytyt R-edustukset kaudella 2020-21.

Rinnakkaisedustusoikeuden päättäminen:
Rinnakkaisedustusoikeuden voimassaolo päättyy automaattisesti kauden 2020-21 lopussa (30.4.2021) Tällöin palautuvat pelaajaan liittyvät seuran oikeudet pelaajan pysyvän edustusoikeuden mukaiseen seuraan.

Rinnakkaisedustus voidaan myös ilmoittaa päättyneeksi 18.1.2021 saakka sähköisesti salibandyn Palvelusivustolla. Päättäminen astuu voimaan heti ilmoituksen kirjaamisesta, edellyttäen että päättämisen kirjaamismaksu on suoritettu samassa yhteydessä (Paytrail). Rinnakkaisedustuksen päättämisestä (ennen 30.4.2021) suoritetaan liitolle 20 €  kirjaamismaksu. Päätetystä R-edustuksesta päivitetään pvm-tiedot internet listalle.

Hyväksytyt R-edustukset kaudella 2020-21.


Lisätietoja rinnakkaisedustukseen liittyen saa Salibandyliiton asiakaspalvelusta p. 0400- 529017 (ma-pe klo 9.30-16.30) tai asiakaspalvelu@salibandy.fi  Rinnakkaisedustuksesta on kerrottu myös liiton kilpailusäännöissä (§48).