Sarjapaikansiirtohakemus

Sarjapaikansiirto tapahtuu luovuttavan ja vastaanottavan seuran kesken. Ennen sarjapaikansiirtohakemuksen lähettämistä luovuttavan seuran tulee ilmoittaa ko. joukkue kauden 2020-21 sarjaan.

Kun sarjapaikansiirron kohteena oleva joukkue on ilmoitettu sarjaan, kirjataan sarjapaikansiirtohakemus. Hakemukseen liitetään kirjausvaiheessa kuitti maksetusta kirjaamismaksusta ja sarjapaikan mukana siirrettävien pelaajien listaus.

Sarjapaikan mukana siirtyvien pelaajien allekirjoitukset
Koronaviruksen vuoksi sarjapaikan siirtohakemuksissa edellytettäviin allekirjoituksiin on tehty väliaikainen toimintamalli. Sarjapaikansiirtohakemuksissa vaadittavat pelaajien allekirjoitukset korvataan keväällä 2020 sähköisesti tehtävillä allekirjoituksilla.
Pelaajien sähköiset allekirjoitukset tehdään ao. linkin kautta nettipankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Alaikäisen pelaajan kohdalla sähköisen allekirjoituksen tekee pelaajan holhooja.

Linkki sähköiseen allekirjoitukseen.

Sähköiseen lomakkeeseen kirjataan sarjapaikan mukana siirtyvän pelaajan etu- ja sukunimi sekä seura, jossa pelaajalla on tällä hetkellä edustusoikeus.

Sähköiset allekirjoitukset tulee hoitaa siihen päivämäärään mennessä kuin on kilpailusäännöissä sarjapaikansiirtohakemusten takarajojen osalta määritelty.

Seura toimittaa normaaliin tapaan sarjapaikan mukana siirtyvien pelaajien listauksen, johon allekirjoitettuja lomakkeita sitten verrataan. Tyhjän lomakepohjan voi ladata alta.

Sarjapaikansiirtohakemukseen liitettävä pelaajalista 2020-21