Sarjapaikansiirtohakemus

Sarjapaikansiirto tapahtuu luovuttavan ja vastaanottavan seuran kesken. Ennen sarjapaikansiirtohakemuksen lähettämistä luovuttavan seuran tulee ilmoittaa ko. joukkue kauden 2021-22 sarjaan.

Kun sarjapaikansiirron kohteena oleva joukkue on ilmoitettu sarjaan, kirjataan sarjapaikansiirtohakemus. Hakemukseen liitetään kirjausvaiheessa kuitti maksetusta kirjaamismaksusta ja sarjapaikan mukana siirrettävien pelaajien listaus. Ilman liitteitä hakemusta ei käsitellä.

Sarjapaikan mukana siirtyvien pelaajien allekirjoitukset:
Sarjapaikansiirtohakemuksissa vaadittavat pelaajien allekirjoitukset tehdään sähköisesti Visma Sign -palvelussa. Allekirjoitustavat ovat nettipankkitunnus tai mobiilivarmenne. Alaikäisen pelaajan kohdalla sähköisen allekirjoituksen tekee pelaajan holhooja.

Linkki sähköiseen allekirjoitukseen.

Sähköiseen lomakkeeseen kirjataan sarjapaikan mukana siirtyvän pelaajan etu- ja sukunimi sekä seura, jossa pelaajalla on tällä hetkellä edustusoikeus.

Sähköiset allekirjoitukset tulee hoitaa siihen päivämäärään mennessä kuin on kilpailusäännöissä sarjapaikansiirtohakemusten takarajojen osalta määritelty.

Seura toimittaa normaaliin tapaan sarjapaikan mukana siirtyvien pelaajien listauksen, johon allekirjoitettuja lomakkeita sitten verrataan.

Sarjapaikansiirron tärkeät linkit:

Kysyttävää sarjapaikansiirroista?

Yhteys Salibandyliiton asiakaspalveluun ma-pe klo 9.30 – 16.30 p. 0400-529017, asiakaspalvelu@salibandy.fi tai Facebook-viesti.

Hyväksytyt sarjapaikansiirtohakemukset kaudella 2021-22:

Listat päivitetty: 27.5.2021

Etelä-Suomi

Puuhapussi -> SBS Kings
M3. div. Etelä-Suomi

MaKi -> Helsinki United
M4. div. Etelä-Suomi

Länsirannikko

HuKu -> SalPa
N3. div. Länsirannikko

Sisä-Suomi

Tahmelan Vesa -> Classic
M3. div. Sisä-Suomi

Turengin Jehut -> Tervakosken Pallo-Jehut
M6. div. Sisä-Suomi

Turengin Jehut -> Tervakosken Pallo-Jehut
P15 haastaja Sisä-Suomi