Miisa Turunen

YLE näyttää kaikki Suomen ottelut suorana – salibandyn U19-naisten MM-kisat toukokuussa Lahdessa

Salibandykauden 2024–2025 huipennus nähdään Lahdessa 8.-12.5.2024, kun Suomen U19-naiset jahtaavat kotiyleisön edessä MM-kultaa.

Tausta: U19-naisten MM-kisat lähestyvät – tässä kaikki toukokuun kisoista

U19-naisten MM-kilpailut järjestetään Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Turnaus on tiivis, sillä kärkijoukkueet pelaavat keskiviikosta sunnuntaihin viiteen päivään viisi ottelua. Alkusarjan ottelut pelataan keskiviikosta perjantaihin ja viikonloppuna pelataan jatko- ja mitalipelit.

YLE on tiivisti mukana MM-kisoissa, sillä YLE Areena näyttää kaikki Suomen ottelut suorina ja tietenkin suomeksi selostettuina. Kansainväliset lähetykset turnauksesta tarjoaa tutusti Kansainvälisen Salibandyliiton IFF Media App.

– Olemme tyytyväisiä, että YLE on mukana myös nuorten MM-kisoissa. Tämä tuo mukavasti lisäboostia ja näkyvyyttä kotikisoille. YLE Areena tavoittaa hyvin nuorta katselijakuntaa, Salibandyliiton viestinnästä Jussi Ojala kommentoi.

MM-lopputurnauksen osallistuu kaikkiaan 16 maata ja ottelut pelataan neljässä lohkossa. Huippuotteluiden lisäksi ohjelmassa on myös paljon muuta aktiviteettia ja päiväkohtaisesti vaihtuvia ohjelmia koululaispäivästä perhepäivään ja seurapäivästä 3v3 MM-turnaukseen.

Lahden MM-kisat ovat kolmas kerta, kun ikäluokkamaajoukkueet pelaavat maailmanmestaruudesta Suomessa. Tänä vuonna tulee 20 vuotta kuluneeksi siitä, kun U19-naisten MM-kisatraditio alkoi. Ensimmäinen maailmanmestari ratkaistiin 2004 Tampereella. Vuonna 2009 U19-miehet kisasivat Turussa ja Raisiossa.

Osta liput MM-kisoihin: Tiketti

Suomen U19-naiset Lahden MM-turnaukseen valittu – ykköstähtenä liigan pistekuningatar Miisa Turunen

Jaa artikkeli