Tekijät U19 MM-kisojen takana - ennätyksiä ja tapahtumapäällikön kirje

Salibandyn U19 MM-kisat pelattiin 8.-12. toukokuuta Lahdessa. Viikko oli täynnä unohtumattomia hetkiä kentällä ja sen ulkopuolella. Maailmanmestaruusjuhlat päättyivät Ruotsin voittoon, Suomi pelasi MM-hopeaa ja Tshekit MM-pronssia. U19-pelien lisäksi viikko sisälsi historian ensimmäiset 3v3 MM-kilpailut ja ohjelmaa kaikenikäisille.

Lue myös: Tekijät U19 MM-kisojen takana – kiitos yli 200 vapaaehtoiselle

U19 MM-kisoissa rikottiin myös ennätyksiä sekä yhden pelin, että koko kisojen kävijämäärissä. Finaaliottelun yleisömäärä 1 965 on U19-naisten MM-turnauksen uusi ennätys ja koko turnauksen kokonaiskatsojamäärä, 15 941 katsojaa, on sekin U19-kisojen kaikkien aikojen suurin.

Korvaamaton osa toukokuun MM-kisoja olivat myös loistavat vapaaehtoiset, joita ilman kisojen toteuttaminen ei olisi mahdollista. Mukana kisoissa oli yhteensä yli 200 vapaaehtoista. U19 MM-kisojen tapahtumapäällikkö Hanne Nyrönen haluaa kiittää kaikkia kisoihin osallistuneita:

Viikon aikana kirjoitettiin yhdessä unohtumaton tarina. 🫶 Rikottiin U19 kisojen yleisöennätyksiä ja koettiin poikkeuksellista yhteisöllisyyttä sekä iloa koko Lahden urheilu- ja messukeskuksen täydeltä. Uskomaton yleisö, joka jaksoi kannustaa omiaan reilusti niin hyvissä kuin huonoissa hetkissä ja joukkueet, jotka antoivat iloisella ilmeellä kaikkensa ja jakoivat iloista meininkiä myös muille. Erityismaininta ja kiitos meidän kaikille työntekijöille sekä upeille vapaaehtoisille, jotka venyivät hymy huulilla päivästä toiseen ja mahdollistivat panoksellaan tapahtuman onnistumisen. Kiitokset kuuluu siis jokaiselle kisoihin tavalla tai toisella osallistuneelle! Ilman teitä, ei olisi meitä! 🩷
Hanne Nyrönen, U19 MM-kisojen tapahtumapäällikkö
Hanne Nyrönen
Tapahtumapäällikkö
Tapahtumien kokonaisvastuu, suunnittelu ja toteutus, U19-naisten MM-kisat 2024 Lahti.

Jaa artikkeli