Tupla+ Katusählyn finaalit pelataan lauantaina

Kesä alkaa olemaan lopuillaan ja se tarkoittaa sitä, että Tupla+ Katusählyn finaalit ovat viikonloppuna. Lauantaina Vantaan Energia Areenalla kamppaillaan Suomen Mestaruuksista.

Tänä vuonna finaaliin on ollut mahdollista lunastaa paikka yhdeltätoista eri paikkakunnalta. Jokaiselta paikkakunnalta saatiin voittajajoukkue miesten sarjaan ja muita sarjoja toteutui vaihtelevasti. Finaaliin joukkueita on ilmoittautunut miesten sarjaan kaikki 11 joukkuetta, naisiin kuusi, firmasarjaan viisi ja sekasarjaan kolme joukkuetta.

Pelit pelataan Vantaan Energia Areenan pihassa kello 11 alkaen. Pelejä pelataan kolmella eri kentällä. Otteluohjelma on julkaistu ja löydät sen alta. Finaaleja pelataan klo 15 naiset ja miehet ja klo 16.15 firmasarja. Sekasarjassa voittaja ratkaistaan runkosarjan perusteella, kun kaikki pelaavat toisiaan vastaan.

Seinäjoelta finaaliin paikkansa lunastaneet Tintin kanat olivat innoissaan voitosta ja finaaliin pääsystä. Katusählyssä heidän mukaansa parasta on yhdessä ulkona hauskan pitäminen. Toivottavasti myös finaalipeleissä kaikilla joukkueilla on hymy huulilla eli tosissaan, muttei totisesti. FBC-KY yllätti Helsingissä M-Gamesissa voittamalla osaturnauksen ja he lähtevät tavoittelemaan nyt myös SM-kultaa. Roni Bäck kertoi pelien jälkeisessä haastattelussa, kuinka pelien jälkeen oli super hyvä fiilis ja katusählyn pelaaminen oli erittäin positiivinen kokemus heidän joukkueelleen. Toivotaan, että tämän hetken sääennustukset pitävät paikkansa ja lauantaista saadaan aurinkoinen päivä, jossa kaikilla on mukava pelata.

Viime vuoden miesten finaalijoukkueista ainoastaan VKTP on tänä vuonna paikalla puolustamassa viime vuoden hopea mitaliaan. Samoin myös firmasarjassa Fysio Fox lähtee pelaamaan viime vuoden hopea sijoitus taskussaan. Lauantaina selviää ovatko molemmat joukkueet mahdollisesti treenanneet niin valtavasti, että tänä vuonna mitali kirkastuisi kullaksi. Muilla joukkueilla voi kuitenkin olla sanansa sanottavana. Lauantaina selviää, ketkä ovat vuoden 2021 Suomen Mestareita!

Vantaan Energia Areenan päivä ei kuitenkaan lopu vielä katusählyn finaaleihin vaan luvassa on pitkä päivä. Illalla pelataan nimittäin ensimmäinen Suomi-Ruotsi maaottelu klo 18.30 alkaen.

Finaalitapahtuman tulospalvelut:
Firma A | Miehet A | Miehet B | Naiset A | Seka A | Finaalit

Jaa artikkeli