Pihapeliviikon lähettilääksi? - hakuaikaa on keskiviikkoon 31.8. saakka

Pihapeliviikko järjestetään 3.-10.9.2022 ympäri Suomen. Tavoitteena on muistuttaa ja innostaa yhteen tärkeimmistä salibandymailan kanssa tehtävistä jutuista – pihapelaamiseen.

Pihapeliviikon virallinen startti on 3.-4.9. naisten Suomi-Ruotsi maaotteluissa Helsingissä ja Porvoossa. Luvassa on katusählyä ja muita aktiviteetteja. Pihapeliviikko huipentuu 10.9. SuperCupin ja World Floorball Summitin yhteydessä Eerikkilässä. Ohjelmassa on myös Tupla+ Katusählyn SM-finaalit.

Pihapelilähettiläs jakaa pelaamisen ilosanomaa ja osallistuu tapahtumien järjestämiseen. Jussi Luostarinen on toiminut Pihapelilähettiläänä jo viime vuonna – nappasimme Jussin haastatteluun ja juttelimme ulkona pelaamisesta ja Pihapelilähettiläänä toimimisesta.

Mikä on parasta pihapeleissä?

Yhdessä olo ja hyvässä seurassa liikkuminen! Pihapelit ovat myös loistava tapa nollata pää arjen kiireen keskellä ja ne sopivat kaikille – pihapeleissä ei tunneta kielimuuria.

Mikä on paras pihapelimuisto?

Oma kaveriporukka kokoontuu yhä vaan uudestaan pelailemaan yhdessä ja mukaan otetaan kaikki halukkaat myös porukan ulkopuolelta. Välillä laji vaihtuu, paikka vaihtuu, mutta aina oli pelit käynnissä. Hyvää fiilistä unohtamatta!

Miksi hait Pihapelilähettilääksi?

Haluan auttaa lajiin tutustumisessa ja lajin pariin löytämisessä. Pihapeliviikolla on helppo tulla tutustumaan lajiin kavereiden kanssa.

Mitä kuuluu Pihapelilähettilään tehtävään?

Luoda iloisia liikkumisen hetkiä lajin parissa! Mahdollistaa onnistumisen kokemuksia ja uusia elämyksiä. Epäonnistumisen pelon voittamisen tukeminen turvallisen ympäristön luomisella.

Terveiset muille: miksi kannattaa hakea Pihapelilähettilääksi?

Hypätkää rohkeasti mukaan tuomaan pihapelejä näkyväksi! Pihapelit ovat täynnä iloa ja yhdessä tekemistä – on mahtavaa välittää liikunnan riemua eteenpäin!

Jussi on toiminut Pihapelilähettiläänä jo viime vuonna

Myös seurat voivat järjestää omaa toimintaa – millaista toiminta voi olla?

Ohjelma voi olla käytännössä mitä vain pelaamiseen liittyvää aktiviteettia ulkona; 3vs3, rankkariskaba, maraton-peli – vain luovuus on rajana. Ilmoita ohjelma täällä.

Olli Junttila
Aluepäällikkö / Pohjoinen
Alueen sarja- ja harrastetoiminnan suunnittelu, kehittäminen ja toteuttaminen. Alueen seurojen tuki ja seuratoiminnan kehittäminen. Vuorovaikutus kuntien ja halliyrittäjien kanssa.

Jaa artikkeli