MY DAY: Äiti johtaa seuraa, isä valmentaa ja pojat pelaa – salibandy rytmittää Seppäsen perheen arkea

Seuratoimijoiden arkea esittelevän MY DAY -videosarjan neljännessä osassa hypätään Seppäsen perheen matkaan Kokkolassa.

Perheen äiti, Minna Seppänen, toimii salibandyn erikoisseura Kokkolan Nibacoksen puheenjohtajana. Perheen isä toimii seurassa valmentajana, neljä poikaa pelaa ja viidennestäkin taidetaan kovaa vauhtia leipoa Nibacos-peluria. Perheen arki on siis hektistä ja salibandyn rytmittämää.

MY DAY -videolla seurataan Minna Seppäsen vinkkelistä salibandyperheen ja noin 600 jäsentä kattavan seuran toimintaa. Esittelyssä ovat mm. Kokkolan erinomaiset salibandyolosuhteet sekä hedelmällinen seurayhteistyö alueen seurojen kesken.

– Seuratyössä on parasta se, että meillä on valtava tekemisen meininki. Me halutaan mennä eteenpäin, ehkä viime aikoina vähän liiankin kovaa olemme kasvaneet. Välillä on toki päiviä, jolloin ajattelee, ettei tässä ole mitään järkeä, minkä ajan tähän käyttää, mutta sitten kun tulee niitä onnistumisia, niin tulee hyvä fiilis, Minna Seppänen tiivistää videolla.

Elinvoimaiset seurat on salibandyn uudistetun strategian yksi kolmesta painopistealueesta – lue ja katso lisää täältä. Mitä kaikkea Salibandyliiton seurakehitys tekee? Siitä antaa hyvän kuvan seurakehittäjä Elina Anttonen seurakehityksen palvelukuvausvideolla. Salibandyliiton olennaisimpia infoja palveluita seuroille on kerätty tuonne.

Seuratoimijoiden arkea esittelevän videosarjan aiemmat osat:
MY DAY: Seura-arkea Otaniemessä – Playoff-kiimaa, mattotalkoot ja Roni Back
MY DAY: Salibandyliiton pohjoisin jäsenseura
MY DAY: Oma halli O2-Jyväskylän ylpeydenaihe – ”10000 nappulaa lattian alla”

Jaa artikkeli